Trevlig valborg

Hej på er alla! Hur mår ni? Jag hoppas ni mår bra. Jag mår bra, bortsett från att det är väldigt mycket på slutet av nian som jag tidigare sagt. Nu håller jag på för fullt med alla saker som ska vara gjorda innan friden kommer d.v.s. sommarlovet. I måndags började vi göra en tidning, den ska vara klar innan 11 juni. Jag hade Engelska del C igår och Matte del B i torsdags. Dom kändes ganska bra båda två. Nu återstår bara Matte del C, sen är nationella proven över JIPPIE!!! 
Men det finns även några saker som är roligt med att gå i nionde klass. Den 3 juni ska vi ha en s.k. avslutnigslunch. Det är istället för niornas bal kan man säga. Lunchen ska vara en liten meny på förrätt, huvudrätt och efterrätt. Det ska bli jättekul tycker jag. Sedan är det inte långt kvar till skolavslutningen! Där finns det ett litet problem. Traditionen önskar att jag ska sjunga solo då, för det har jag alltid gjort. Jag vet bara inte om jag vill göra det, eftersom det är nians avslutning. Jag tycker det är lite extra jobbigt.

Annars händer det ingenting intressant.


Ha en bra valborg.
Erica

SORRY!!!!!

HEJ! Jag är verkligen ledsen för att "kortfilmerna ej fungerar!!!!!!!!!!

//Ica


Två förvandlingar och tre attacker!!

 mars Sailor Mercurlys sissta förvandling (sissta säsongen)


 Här har ni Sailor Moons andra förvandling (första säsongen)

 Sailor Mars näst sissta attack (sissta säsongen)

 Sailor Venus sissta attack (sissta säsongen)

 Sailor Jupiters sissta attack (sissta säsongen)

Flera sådana "kortfilmer" kommer!!!

//Erica

Den sissta sriden, på första säsongen


Sailor Mercurly                                                      Sailor Jupiter



Sailor Venus                                                          Sailor Mars

De 4 som skulle skydda prinessan Serenerty dog när de stod inför den sissta hårda kampen mot "Det mörka kungariket"...


Sailor Moon

Men Sailor Moon skulle avsluta denna strid, det hade hon betämmt sej för. Hon visste att hennes vänner var med henne!!!

//Erica

Kvällens inlägg

God kväll på er! Jag är ledsen att jag inte skrivit på ett bra tag, men jag har så himmla mycket att göra de 7 sissta veckorna i plugget. Det är möjligt att det kan dröja upp till en vecka innan jag hinner och orkar sätta mig ner och skriva ner ett inlägg på denna blogg.
I måndags fick vi veta att vi skulle ha terminens sissta NO-prov. Denna gång handlar det om ärvsanlag och allt det där!! Det beskedet var ju i.o.f.s. inte så jättekul fär oss nior, eftersom det är jättemycket med NO-projeckt, SO-projeckt, 3 nationella prov kvar, ja och det där NO-provet om ärvsanlag... Ja,ja, det är så när man går i nian, men då blir det dessto skönare när SOMMARLOVET kommer! :-)
Idag har det inte hänt så värst mycket.

Imorgon har jag min sissta träning för denna termin, p.g.a. att det ska byggas om och fixas i dom lokalerna!

Tänkte bjuda på en påsklija såhär på vårkanten!!


//Erica

Nu kommer sanningen fram!!!!!!!!!!!!!!!

Hej på er!

I söndags åkte jag till Sköndals kyrka och träffade min konfirmationspräst. Det var otroligt skoj att träffa honom igen, efter ett års tid. Vi pratade om allt möjligt. Sedan bestämde vi att vi skille ses igen någon gång i slutet på agusti.
Måndag morgon blev allt äntligen som vanligt i plugget igen!  Det var skönt tycker jag. Nu märks det att slutet på nian närmar sig. I måndags fick vi nior ett avslutningsprojekt som ska redovisas vecka 22. Idag fick vi även börja på vårat SO-projekt som ska vara klart den 28:e maj. Plus att alla nationella  prov ska bli avklarade också. Jag hade engelska del C idag, det kändes bra. Nu återstår bara 3 st, dem är: Engelska del A, Matte del B och Matte del C. Sedan är den mardrömmen över!

När alla nationella prov och båda projektarbetena är klara, då är det inte alls långt kvar på min grundskola. Även om jag blir tvungen att gå ett IV-år på gymnasiet, så måste jag säga att det känns OTROLIGT skönt att lämna den där jäkla Djupdalsskolan! Jag är så trött på den nu så det anar ni inte!!!!!!!!! Gud vad skönt det ska bli att slippa alla assistenerna som hänger efter en som små hundar! Jag lovar; jag skojar inte!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Visst kommer det vara jobbigt när jag står där för att säga hejdå den 11 juni. Men tamefan inte sen!!!

Idag har jag haft träning!



I wan't to comeback to Djupdalsskolan anymore after 11/6 2008!!

Kram Erica

Dagens inlägg

Hej på er!
Idag var min lärare Nadia tillbaka, men bara ett par timmar. Hon skulle på ett läkarbesök, men skulle komma till skolan vid lunch. När 1 timme hade gått ringde hon och sa att hon blivit sjukskriven t.o.m. onsdag! Typiskt! Alla hade längtat efter henne och hennes underbara skratt, plus att allt äntligen skulle återfå sin ordning. Hon kom och gick igen. Men hon kommer ju tillbaka på torsdag, då får vi njuta extra mycket av henne i slutet på veckan. I fredags hade jaf nationella provet Engelska del B, idag hade jag matematik del A. Båda proven kändes sådär, vi får väl se... På onsdag ska skolan se på en teater som handlar om hur det kan vara att leva ute i vuxenlivet som rörelsehindrad. Som t.ex. arbetsliv, kärleksliv o.s.v. Det tycker jag sk bli jättekul! =)
På fredag ska jag nog hälsa på  mormor och morfar med Sanna. Jag kanske ska hälsa på Järfälla kyrka imorgon efter plugget, om jag är läxfri. Det är jag idag, superskönt! På söndag ska jag som jag sagt i ett tidigare inlägg, hälsa på min konfirmationspräst, Roger.



Kramar från Erica

Min bror och jag

Min bror och jag

Visst ser vi lite trötta och knäppa ut?
Vi är födda sådana...

Kvällens inlägg

Hej på er!

Idag har jag börjat att vänja mig vid att ha lite olika människor som springer ut och in i vårt klassrum. Eftersom våran klasslärare är på semester i fjällen denna vecka. Jag har även fått göra en övning inför mitt nationella prov i engelska som 9:orna ska ha på fredag, jag säger bara en sak: Fy fan vad svårt!!
På torsdag har ja prov på Islam, men har även ett engelskförhör då.

På lördag ska jag plugga matte med min assistent Magda.
Sedan händer det inte så mycket mer förutom att jag ska träffa min konfirmationspräst Roger nästa söndag. (13/4)  Vi har inte träffat varandra på ca 1 år. Så då tyckte i.a.f.jag att det vore kul att ses igen.


Roger Gärtner, präst Stiftelsen Stora Sköndal 
Roger

Kram
//Ica

RSS 2.0