Glad midsommar!!!

Hej frejs vännerna mina! Hur har eran vecka varit?? Jag hoppas att den varit bra. Jag har haft det bra den gångna veckan. I måndags åkte jag och ett stort gäng på kryssning till Åbo på 24 timmar. Det blev lyckat, jag fick dock inte mycket sömn, men det var ju party vi åkte iväg för att ha och det hade vi också! Vaknade vid 07:00 och hade en sådan huvudvärk som bara kunde bero på en enda sak: Bakfylla!!!! Fy fy! Vi var ganska många i sällskapet som var sega i tisdags... Åt brunch vid typ 15:00... jag tror inte jag behöver säga mer... Annars har veckan varit ganska lugn, men idag ska jag till en kompis för att snacka skit och äta middag. Det ska bli kul!! :D I helgen ska jag fira min assistent Sofia som fyller år idag. Jag ska även träffa en kompis antingen imorgon eller på söndag. Sen är det måndag och då börjar årets intensivträning; v.1 måndag - torsdag 14:00 - 16:00, v.2 och 3 måndag - fredag 14:00 - 16:00 och v.4 måndag - onsdag 14:00 - 16:00, med andra ord så blir det hårdkörning!!! På fredag är det midsommarafton och det innebär att nästa veckas inlägg uteblir, eftersom jag inte har tillgång till Internet på landet, plus att jag kommer ha fullt upp med gästerna...

GLAD MIDSOMMAR!!!!!
önskar Erica

Sommarlov och kryssning!!!

Hej på er mina vänner!!! Hur har eran vecka varit?? Min har varit ganska seg, eftersom det inte hänt så mycket i skolan. Fast det kan vara skönt det också... Idag har jag fått SOMMARLOV!! Härligt, "bara" två år kvar till studenten! Min klass är helt underbar!!! Gud vad jag kommer att sakna fina  människor därifrån, men den 19/8 ses vi igen!!!  :D Nu närkas Åboresa, fyra veckors träning, Smålandsresa och kompisar I LOVE IT!!! :D På måndag åker ett helt gäng på 24 timmars-kryssning till Åbo. Vi blir hela tolv personer!! DET SKA BLI ASKUL!!!! :D Måndagen därpå börjar min intensivträning!! Det ser tyvärr mörkt ut på sommarjobbsområdet, men det får ordna sig ändå.  Har inte mera att berätta för denna gång.  Skriver nästa vecka igen!!!


ÖNSKAR ERICA

Bara en vecka kvar...

Gó morgon på er! Hur är det med er? Jag hoppas ni mår bra. Själv mår jag inte alls bra just nu, det händer lite mycket nu. Vårruset blev inte av p.g.a. att livet kom ivägen. Jaja, men vem har sagt att livet ska vara lätt? Jag vet i.o.f.s. ingen som har sagt att det ska vara svårt heller... men men... Nu är det bara en vecka kvar tills jag gått klart mitt första år på gymnasiet! Det känns skönt, men kan inte ljuga och säga att jag inte kommer sakna klassen, för det kommer jag att göra. Herregud vad jag kommer sakna dom!! Alla är helt underbara. Samhörigheten i PP1 kan man inte missa. Som jag sa förra veckan, så är det inte så mycket kvar att göra nu. Mest bara väntan. Denhär veckan har det inte hänt speciellt mycket, verken på skolplan eller hemmaplan. Ikväll ska jag på en studentmiddag hos en  kompis. Det blir nog trevligt!! :) I helgen kommer det nog inte hända så mycket. Ska eventuellt träffa en kompis i början på nästa vecka. Jag har faktiskt inte så mycket mer att säga för denna vecka.

STORT GRATTIS TILL ALLA SOM TAR STUDENTEN ÅR 2010!!!!!!!!!! :D

//Erica


RSS 2.0