Nu har träningen börjat

Hej på er alla! Hoppas att allt är bra med er. Jag mår toppen, för nu har min intensiv träning tagit sin början. Jag ska sammanlagt träna fyra veckor, fyra dagar i veckan, två timmar per dag. Jag har en vecka avklarad nu, dvs att jag "bara" har tre veckor kvar. Fast sista veckan, tretiofyra, kommer jag bara träna tre daagar, efter som skolstarten och sista träningsdagen krockar. Vad gäller skolan, så kommer jag börja på BF på HTS gymnasiet. Det känns superspännande!!! ;-) I helgen ska jag åka till Kista och köpa en klänning och fira Nathalie lite i efterskott. Ikväll ska jag träffa en kompis. Det var ett tag sedan vi sågs, så det ska bli jättekul att ses igen.
Hinner inte skriva mera nu, ska gå och hjälpa till med middagen. Det blir taco... MUMS!!


En tacotallrik kommer smaka gott ikväll!!

Ha det bra, så hörs vi om en vecka igen!
//Erica

Är snart hemma!!

Gó kväll på er! Hur mår ni? Jag hoppas att ni mår bra. Med mig är det bra. Nu är pappas semester slut och imorgon åker vi hem till Stockholm igen. Äntligen!!!! Jag har haft det ganska tråkigt här i Sund dom tre sista dagarna, så det ska bli skönt att komma hem. Från och med nästa vecka kan jag återgå till mina bloggrutiner. D.v.s. att jag skriver ett inlägg varje fredag.
Ledsen, kommer inte på något mer att skriva... Jag skriver ett inlägg på fredag igen!


Är det inte vakert?

Ha det bra!
//Erica

Vill hem till Stockholm

Hej på er! Nu har det gått ännu nio dagar här på landet. Jag börjar verkligen längta hem till Stockholm nu. Men det är inte mycket att göra åt den saken. Jag får stå ut i elva dagar till häruppe med föräldrar och morföräldrar. Fast idag har jag träffat en kompis några timmar och det kändes jätteskönt att få komma bort ett tag! Imorgon kommer sysskonen hit igen,men vet inte hur många dagar dom blir kvar... Här håller mamma, pappa och morfar på för fullt med bygge av ett garage, det går undan. Nu har min kompis Marcus kommit hem efter nästan ett år i Argentina. När jag kommer hem hoppas jag på att få ihop en tid med honom, det vore såååååå kul! Förutom Marcus, har jag fem andra kompisar som jag vill hinna träffa innan skolan börjar. Plus träningen. Så det blir mycket att göra. Jag ska även försöka åka ner en helg till Småland. Min syssling fick en liten dotter i måndags! :-) På fredag ska vi eventuellt på middag hos några bekantar här på landet. Det tycker jag vore jättekul! Den 11:e juli fyllde min äldsta kusin åtta år!

 
på 8 års-dagen i efterskott, Nathalie!
Många grattiskramar
//Erica

På landet

Hej på er!
Ja, nu är jag på landet med familjen. Det är ganska skönt, då slipper man allt trafikbuller! Vi har inte något toppenväder häruppe i Sund. Antingen är det så tryckande hett att man inte kan vara ute, eller också så är det kallt och mulet. Inget mittimellan. Sånt är livet. Jag hoppas att det blir lite bättre väder, så att jag kan gå ut och måla... För exakt en vecka sedan fick jag veta att jag kommit in på HTS gymnasium. JIPPIE!! ;-) I förra veckan var jag, pappa, mamma och mormor i Valbo och handlade lite saker, det tyckte jag var kul, men suck vad trött man blir efter att ha varit i massa affärer hela dagen! Pappa och morfar håller på att bygga ett garage på tomten, det blir nog bra när det blir klart. Om pappa kunde låta bli att få stegen över sig så blir det ännu bättre tror jag...  Syskonen kom upp först idag. Syrran har arbetat och brorsan har bott hos en kompis en vecka. I förrgår dog en bekant på landet... :( men på sätt och vis var det skönast för alla... Annars vet jag inte om det finns så mycket mer att berätta för er denna gång. Jag är på landet och tar dagarna som dom kommer, njuter av sommarlovets tre sista planfria veckor. För sen börjar träningen! Den kommer jag hoppa av i år, för att skolan börjar den 20:de agusti! Ska bli jättespännade!



Ha det bra!
//Erica

RSS 2.0