Vila i frid, Gustav Hannu 1994 - 2010

Hej...
I torsdags gick en kompis till mig. Gustav dog av en misslyckad operation. Det var exakt samma operation som min kille dog av år 2005. VARFÖR??

Du är saknad av många Gustav!

Vila i frid!

//Erica


Sportlov!!

Hej frejs vännerna mina! Jaha, då har man ännu en vecka anklarad då. Skönt. Hur är dett med er? Min gissning är att ni mår  bra och jag hoppas att det också stämmer... Den gångna skolveckan har varit både bra och jobbig. Vi har idag haft en redovisning inom ULS, min grupps område var Genus, Sätt att umgås. Det innebär att vi studerat vad det är som gör att vi umgås med dom vi umgås med. Är det bara biologiskt, eller är det bara socialt? Kan det vara så att båda synsätten har en roll? Vad tror ni? Jag hade även musik idag och det var jättekul!! :D Som sagt, nästa vecka är det sportlov! Då ska jag göra en massa roliga saker, bl.a. träffa många kompisar, åka till Ormbacka förskola på besök, evenuellt bowla och sen måste jag plugga lite inför provet i kommunikationen, som äger rum tisdag efter lovet!! Som ni säkert förstår, har jag fullt upp!!! :D Morfars operation gick bra och jag ska försöka hinna åka och hälsa på honom under veckan. Imorgon kväll ska familjen på födelsedagsfest. Annars händer det inte så mycket mer.

Ha en bra vecka!

//Erica


Snöoväder - FÖRSVINN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gó kväll på er mina vänner! Hur är läget med er i detta oändliga snöoväder?? För min egen del, kan det vara nog nu!! I helgen har man blivit tillsagd att hålla sig inomhus. Det är väl bäst antar jag... Min vecka har rullat på som vanligt enligt schemat. Jag inte en enda lektion på måndagar. SÅ SKÖNT! Då har man en dag att planera in andra nödvändiga sysslor som måste göras, som t.ex. läkarbesök, möten och annat. Så smart! Musiklektion nummer två ägde rum i eftermiddags. Det är jätteroligt att sjunga! Alla känslor man har inom sig, får uttryckas och det känns härligt. :) En kompis  till mig ska eventuellt komma hit imorgon, om inte hennes kille kommer till Stockholm. Har fortfarande inte hört ifrån henne, med andra ord, vet jag inte vad som händer imorgon. Vi får väl se... På söndag kommer syrran över en stund på kvällen, då mamma och pappa är ute på varsina håll. Som sagt, så är jag numera ledig på måndagar terminen ut! Kommande måndag ska jag åka och hälsa på några gamla vänner, eller vad man nu ska kalla dom för... På tisdag ska klassen iväg för att se en teater på engelska! Känns spännade, men vi får väl se hur mycket jag förstår av den... Annars händer det inte så mycket mer denna vecka utöver det vanliga. Vi hörs om en vecka igen! :)


Ha en bra vecka!
Kram på er!
//Erica


Idag äger musiken rum

Gó morgon mina kära vänner! Hur är det med er? Jag hoppas ni mår bra. Det gör jag, för idag ska jag ha min första musiklektion på 1½ års tid. I övrigt har vi kommit igång mer eller mindre med skolarbetet igen efter praktiken. I tisdags hade vi ett engelskprov. Jag tror det gick ganska bra. Igår pratade vi om våra praktikplatser hela ULS-lektionen, 2 timmar. Det var jättekul att berätta om hur det hade varit på Ormbacka, men det var nästan roligare att höra hur dom andra hade haft det. Första provet i kommunikation ska vi ha vecka tio. Gissa på hur många kapitel... ÅTTA!!! Snacka om att man måste plugga! Skolans hiss ÄLSKAR jag!!! Den fungerar fortfarande inte! KUL! Tack och lov att min mentor insett att vi inte kan fortsätta såhär. Hon sa igår att hon ska kräva att vi får byta klassrum.  Nu är det bara hoppas på att det går igenom... 12/2 -94, fick jag en lillebror! Idag fyller han med andra ord sexton år! Så imorgon ska det vanliga gänget komma och fira honom. Jag, mamma och pappa ska ha ett minifirande för honom ikväll. På söndag är det Alla Hjärans Dag. Glöm inte det!!! <3 Min morfar ska opereras igen, förhoppningsvist i nästa vecka. Tyvärr kan jag inte skriva något mer om nästa vecka, för jag vet ärligt talat inte vad som händer då. Det får ni veta när den veckan är förbi.

Ha en bra Alla Hjärtans Dag!
Kram
Erica

Slut på praktiken...

Gó kväll på er mina vänner! Hur har eran vecka varit? Jag hoppas att den har varit bra. Min vecka har varit blandad rent känslomässigt. Jag har som vanligt, haft en JÄTTEBRA vecka med barnen och personalen på Ormbacka förskola!!!!! :D Idag, var det däremot jobbigt att säga hejdå! Det var min sista praktikdag. Så, nu är det slut på praktiken... :( Men, jag har en positiv lösning på detta: Jag ska åka dit på måndag efter skolan! Jag har ändå inga lektioner och heller inga läxor, ska dit endast för att kolla upp en sak! :) JIPPIE!!! :D På tisdag börjar skolan igen... Det är dock inte alls lika kul som på Ormbacka, men men, det ska bli roligt att träffa klassen!! :D Imorgon ska familjen hem till min syrra på födelsedagsfika, hon blev tjugotvå år i onsdags! Direkt efter det, ska vi vidare på middag hos några vänner till familjen. Vi har inte setts sedan midsommarhelgen, så det ska bli jätteroligt. :) På söndag har jag inga direkta planer. Den som lever får se. Ikväll blir det "Let´s dance", chips och dipp! MUMS!!!!!!!!

syrran min!!!
Kram
//Erica

RSS 2.0