"Let´s dance-final"!!!!!!!!!!!!!!!!

Hallojsan! Hur är läget med er idag då? Jag mår mycket bättre nu, hostar dock fortfarande, men den får man ju oftas leva med ett tag... Denhär veckan har gått ganska fort. Jag har slutfört mitt projekt nu och det känns jätteskönt. Jag fick VG på hela arbetet... JIPPI!!!  Jag har även haft ett engelskprov idag. Fick veta resultatet redan en kvart efter skrivningens inlämning. Det blev 49/ 61 på det.... Yeeeeeeeeeeeeees!
Ikväll är det "Let´s dance-final"! Jag är laddad och hoppas på att Magnus och Annika tar hem segern!
Imorgon, lördag, ska jag träffa min assistent Sofia, det blir kul! Jag kanske ska träffa ett kompisgäng på lördag också...Jag hoppas det blir av! Större delen av familjen åker till landet imorgon över dagen för att lämna lite saker som inte får plats i mormor och morfars lägenhet.
Annars händer det inget intressant just nu.


Let´s win it, Magnus! 

Ha det så bra, så skriver jag nästa vecka igen!
//Erica

Förkyld och nackspärr...

Hej på er! Hur mår ni idag? Jag hoppas ni mår bra. Själv är jag förkyld och har nackspärr på köpet också.Det känns väl mindre kul om jag säger så... Denna vecka har det varit många läkarbesök och sedan har jag varit med på en filminspelning på Södra teatern i Stockholm. Förutom det, har jag varit ganska hängig, fast nu börjar jag bli lite piggare. Alltid något. Nästa vecka ska jag arbeta med ett personligt svenskprojekt. Det går ut på att jag först ska skriva ett frågeformelär och sedan ska jag visa filmen "Miffo". Efter att klassen sett filmen, ska dom få frågeformeläret, sedan ska jag annalysera deras svar. Det kommer ta hela veckan, men det ska bli kul!  Ja, om jag är frisk nog så att säga, men det får vi hoppas... På lördag kommer min assistent Sofia till mig, vi har inte setts på två veckor. Om ett par veckor är det dags för ännu ett engelskprov. I onsdags hade jag ett matteprov. Det klarade jag, det krävdes 17 poäng för att bli godkänd och jag fick 19 poäng. Det känns skönt!
Annars händer det inget speciellt, vi hörs om en vecka eller något sånt.


Ha det så bra!
//Erica

Dagens inlägg



Hej på er! Jag hoppas att ni mår bra. Det gör jag, men värre är det med brorsan, han ligger i 39 grader feber.
Denna vecka har varit precis som vanligt. Men nästa vecka, 12, är väldigt fullbokad. På måndag ska klassen vara med på en filminspelning på Södra teatern. Tisdag, torsdag har jag läkarbesök och på onsdag har jag matteprov. Fredagen har jag tänkt att åka oh simma.

Idag hjälper resten av familjen mormor och morfar att flytta. Ikväll ska jag för första gången få se deras nya lägenhet.  Jättekul!

Ha det bra, så hörs vi snart igen!

//Erica


Dagens inlägg

Hej på er alla underbara bloggläsare! Hur har ni haft det idag då? För mig är det inte den bästa dagen. Idag har det varit skola, precis som vanligt, med engelska, svenska och datorkunskap. En vanlig tisdag med andra ord. På torsdag ska jag till min läkare på en vanlig årskontroll, men det är sista gången jag går till honom, eftersom jag är för stor för honom sen. D.v.s. att jag snart ska byta sjukhus, eftersom jag fyller 18 år i oktober. Det känns lite jobbigt att behöva byta ställe. Då ska man lära känna nya läkare på precis alla håll! Suck! Sedan är det fredag igen och då ska jag kanske till en kompis. Tyvärr kan jag inte lägga in någon bild, efter ett datorbyte! Annars har jag inget mer att säga för denna gång. Ha det superbra! //Erica =)

RSS 2.0