Imorgon blir det dop

Gó fredagskäll på er alla! Hur har eran vecka varit? Jag hoppas den har varit bra. Det har min, men den har dock varit väldigt intensiv. Därför att, jag först har umgås med barnen på förskolan och efter det har jag dels haft APU-uppgifterna att tänka på plus ett par ärenden. Där ibland, att åka på jakt efter en doppresent. I måndags blev jag nämnligen bjuden på ett dop, det känns jättekul! Jag hade en LÅNG dag på Ormbacka förskola i onsdags, då var jag där kl. 07:00 - 17:00, med andra ord, tio timmar! Jag var supertrött när jag kom hem den kvällen!! Min lärare var på besök där idag och ja, det gick faktiskt rätt bra. Min handledare ska ha ett tack, om hon inte varit med, hade det inte gått lika bra! I helgen ska jag som sagt på dop och annars ska jag bara ladda inför sista veckan på Ormbacka!! :) :( Det känns lite tråkigt att det bara är en vecka kvar, men å andra sidan, kan man ju se det såhär: Jag har EN HEL VECKA kvar!!! JIPPIE!! :D Idag, fredag, skulle jag åkt iväg på disco med några kompisar, men jag blir hemma, för att jag är SÅÅÅÅ jäkla trött efter den gångna veckan, att jag typ bara sitter och stirrar rakt framför mig!!! -.- Jag ska istället ha en myskväll hemma med Sanna! Vi ska titta på "Let´s dance" och äta chpis!! :D

Imorgon ska jag på dop! :)

Ha en bra vecka!! 
//Erica

Första veckan på Ormbacka

Gó kväll alla glada och pigga! :) Hur har eran vecka varit? Jag hoppas att den varit bra. Min vecka har varit suverän!!! Jag har nu avverkat första veckan av min praktik på Ormbacka förskola och det är verkligen jätteroligt att vara där och se hur barnen leker och springer runt. Dethär är det jag brinner för!!!! Personalen som jag arbetar ihop med, är helt underbara!!!! Dom har blivit lite som kompisar. Vi kommer bra överrens och allt flyter. På måndag ska jag hålla i en samling. Samlingens tema är Snö. Det är lite nervöst inför det, men det ska nog gå bra... hoppas jag. Om en vecka kommer min lärare på besök till Ormbacka. Jag ska allt visa för henne att jag kan! I helgen ska jag försöka ta det lite lugnt, så jag är laddad för ännu en intensiv och aktiv vecka med barnen. Imorgon, lördag, fyller morfar 80 år, så då ska vi fira honom. Det gör vi genom att gå och äta på restaurang! MUMS!!! I förra veckans inlägg sa jag att jag skulle på disco med några vänner ikväll, men det är nästa vecka. Jag tog fel på datum. Ingen är perfekt.

 


Sådanna är jag med hela dagarna i två veckor till!  UNDERBART!! :D

Ha det så bra!
//Erica


Nu börjar jag min APU

Hej frejs alla kära vänner! Hur har eran vecka varit? Jag hoppas den har varit bra. Min vecka har varit jobbig! Det beror på att jag har fått bråka med lärare även denna vecka angånde min APU. Efter att jag tagit saken i egna händer, har jag nu fått praktikplats på Ormbacka förskola i tre veckor framöver.En kamp har det varit, men jag vann till sist!! Det känns SÅ JÄLKA BRA!! :D Jag börjar imorgon och ska vara där t.o.m. 5/2! Lite nervös måste jag erkänna att jag är, men det kommer säkert gå bra. Jag var där i torsdags på ett slags förbesök. Det kändes jättebra. Personalen var jätteöppna och ser fram emot att ha mig hos sig i tre hela och förhppningsvist hellt underbara veckor!!! ;) Jag ska för tusan visa folk att man kan klara av ett sådant arbete trots ett handikapp. Det kan ni hoppa upp och sätta er på! Vad finns det annars att berätta om denhär veckan...? Inte mycket tror jag. Schemat har rullat på som vanligt, för sista gången. Efter APU:n får vi ett nytt med nya tider och nya kurser.  Just det! En utav dom nya kurserna är musik och det ser jag verkligen fram emot! I LOVE MUSIC!! <3  Men, först, APU!!!!!  En utav våra APU-uppgifter är att planera, genomföra och utvärdera en samling med barnen. Jag har idag planerat en. Vi behöver bara göra en, men jag har bestämt mig för att göra  tre stycken, för att överträffa lärare som snackar... :) På lördag, fyller morfar 80 år! Då ska vi fira honom. Fredagskällen tillbringar jag på ett disco med några kompisar!!! :)

Så tänker jag när lärare pratar om saker, som dom tror sig veta allt om, när dom inte vet ett dugg!! Det skajag bevisa under mun APU!!

Ha en bra vecka!!
//Erica


Skolan igång igen!

Gó kväll på er! Hoppas allt är bra med er och att ni alla har vilat upp er under julledigheten. Själv är jag igång med skolan igen nu. Det känns jätteroligt att få vara med alla underbara människor i klassen PP1. Vi äger!!! Vi har  så roligt ihop. Som ni alla vet vid dethär laget, ska vi ut på praktik vecka 3-5. Efter väldigt mycket prat, tjat och ifrågasättningar, hurvida jag kommer klara av att vara på ett dagis i tre veckor, har det nu löst sig på följade sätt: Jag ska först vara på ett dagis, efter det ska jag till ett annat och sedan, ska jag tillbaka till det första stället igen. Jag hade iofs önskat att jag kunnat vara på ett och samma ställe alla ttre veckorna, men det kunde ha varit värre. Man får försöka se det lite positivt helt enkelt. Det finns ju både fördelar och nackdelar med allt. En fördel med att jag ska vara på två olika ställen, är att jag då kan jämnföra dom två förskolorna. Se vad som var bättre och sämre med båda ställena! Jag får fortsätta kämpa nästa vecka på att försöka få en vis information som dom inte vet ännu. Annars är nästa vecka enligt schemat. Mina tre sista lovdagar, var ganska så bokade. Hade mycket att fixa med. I onsdags träffade jag två kompisar på varsina håll. Det blev stressigt, men SÅ KUL!!! :) Idag fyller pappa 51 år och vi ska fira honom imorgon kväll!! Förutom det, vet jag inte vad som händer i helgen... Ska åka och köpa lite kollegeblock, då vi skriver så pass mycket i plugget, att blocken inom ett par ämnen tagit slut! Sen på söndag vet jag inte, kanske ringer en kompis och frågar om hon vill ses. Vi får se...


to the best daddy in the world!
Love!!
Erica

Nyårsdagen!!

Hej på er mina vänner! Gott nytt år på er! Hoppas eran nyårshelg varijättt bra? Min har varit helt okej. Det var väl inte det roligaste jag varit med om, att fira nyårsafton med sex vuxna precis, men det var som sagt helt okej! Middagen besod av grasinerad hummer till förrätt och huvudrätten var kallt kött med potatisgräfäng. Krister, som är kock, hade gjort en chocladmose med god smuldeg av något slag. JÄTTEGOTT!! :) Sedan blev det tolvslag och nyårsskål och raketer! Gillar färgerna, men inte smällarna!! :/ Knepigt! Efter det blev det väldigt mycket prat. Sen var klockan 03:00 och jag och pappa gick och la mig. Annars har jag inte gjort så mycket mer denhär veckan. Förutom att jag träffade en kompis i onsdags kväll. Det var jättekul! Vi sjöng SingStar och snackade tills klockan var över 23:30 på kvällen!! Helt underbart!!!! :D  De sista dagarna innan pluggstarten ska jag hinna träffa ett antal kompisar och imorgon ska familjen på teater. Vi ska se Stockholm Statsteaters uppsättning av "Bröderna Lejonhjärta". Jättespännande!! På torsdag är det dags att ta nya tag i plugg igen. Jag ser fram emot att träffa min underbara klass igen!

Imorgon blir det teater!

Ha en bra vecka :)

//Erica


RSS 2.0