Fredag!!

Hej alla kära vänner! Ja, då var det fredag igen då. Hur mår ni? Jag mår ganska bra, dock väldigt trött efter en jättestressig dag. Vet ni hur lång lunch jag hade idag? 15 minuter! SHIT vad stressigt det blev! Idag skulle jag ha redovisat förra veckans matknadsföring, men det blev ingenting av med det, då personen som jag jobbar ihop med var sjuk... Så, det får bli nästa vecka istället. Skolveckan har flytigt på, nästan som vanligt. I lördags var det stor fest för mina morföräldrar! Det var trevligt, kunde kanske höllt på en stund till. Lokalen skulle larmas klockan 22:00. Min gåva till dom, blev två stycken solosånger som dom hade önskat sig. Dom verkade väldigt nöjda. Min mamma höll ett jättefint tal för sin mor och far! Hon visste inte, men jag och brorsan såg att dom båda blev rörda. Nästa vecka ska jag ha utvecklingssamtal för första gången på HTS.  På söndag är det första advent och mamma, syrran, mormor och morfar åker till London. Hoppas dom får tre underbara dagar därnere! Annars händer det inte så nycket mer denhär veckan, iaf inte vad jag vet...

Trevlig första advent!

//Erica


Imorgon blir det 160 års-fest!!!

Gó eftermiddag på er! Hur har eran vecka varit? Jag måste säga att min har varit en aning kort. Imåndags hade jag bara en lektion. Lika så tisdag och onsdag. Det var pga utvecklingssamtal och annat. På idrotten igår hände det som inte fick hända!! Mitt under ett "gångvarv" med gåbordet, känner jag hur det bara hugger till i benen, får panik, men vill gå vidare. Efter cirka 50 meter till, gör det JÄTTEONT i båda benen,det svartnar för ögonen och jag gråter av panik, rädsla och smärta. Benen var totalt stela... EN SÅDAN HEMSK KRAMP DET BLEV!!! Det tog säkert 45 minuter, minst, innan jag var "normal" igen. Usch säger jag, det var inte alls kul! Idag har jag varit i en leksaksaffär med två kompisar från klassen. Vi har börjat läsa om lek och skulle undersöka olika leksakers säkerhet osv. Vår målgrupp är 0-2 år. Jag har även varit och hämtat mina nya glasögon idag. :)
Imorgon smäller det! Då vi ska på en 160 års-fest! Mormor och morfar fyller båda 80 år med mindre än 2 månaders mellanrum och dom slår ihop sitt firande! :) Jag ska sjunga 2 solosånger som dom önskat sig: "Gabriellas sång" med Helen Sjöholm och "En kväll i Juni" med Lasse Berghagen är det som gäller.
Annars finns det bara en sak kvar att säga för denna vecka:


till dom bästa morföräldrarna  på eran "160" års-dag! (80+80)
Kramar från dotterdottern Erica


Ett kort inlägg om denna vecka.

Hej frejs i lördagskvällen! Hur är det med er en dag som denna då? Jag mår bara bra. Denhär veckan har det hänt ganska mycket. Imåndags hade vi prov i Buddisim (stavfel). Jag har även fått reda på hur det gick på min uppsatts om en ettårings utveckling. Vår lärare i engelska och kommunikation har varit sjuk även hela denna vecka, vilket ledde till att dessa lektioner blev inställda. Igen. I torsdags var jag och fick veta att jag behöver nya glasögon. Imorgon tänker jag eventuellt åka och beställa ett par nya. Jag  var i Sköndals kyrka i söndags och träffade min konfirmationspräst. Han berättade att han ska vara pappaledig med sin lilla dotter i sju månader, därför ska vi ses i slutet av december. Jag prattade med en kompis allerles nyss och tro ni inte att jag glömde bort att fråga honom den viktigaste frågan då... Jag är nämnligen lite trött på att fira nyår med mamma, pappa och deras vänner. Så jag tänke fråga om han hade lust att fira nyår med mig. Aja, det finns inte så mycket annat att göra, än att ringa imorgonkväll igen...


Ska leta nya imorgon!
Ha en bra vecka!!!!
//Erica

Det var en konstig skolvecka...

Hejsan alla glada! Hur har eran vecka varit? Min har varit väldigt konstig! I tisdags åkte jag till skolan som vanligt, men när klassen hade väntat utanför klassrummet  15 minuter över tiden, hade ingen lärare dykt upp. Lektion inställd.  Nästa lektion likaså. Sen kom det fram att studiebesöket som vi skulle på sista timmen, inte var hanikappvänligt, då det var trappor. Då fanns det ingen anledning att stanna kvar, så jag åkte hem. Nästa dag, onsdag, hade jag enbart svenska på morgonen, sen får vi veta, att lektionen i kommunikation är inställd och datakunskapen flyttad. Det betydde med andra ord att vi slutade redan efter svenskan.  Dom på skolstjusen blev nog JÄTTEGLADA! Igår, torsdag, var det en vanlig skoldag, men jag skulle gå tidigare, eftersom jag skulle till Folktandvården, men då var tandhygienisten akut sjuk, så då blev det inget med det. Typiskt. Jag som trodde att jag kunde fått detdär obehagliga överstökat, nu måste man alltså boka en ny tid, Kul, inte. Idag har jag, som alltid på fredagarna, bara en lektion, den lektionen går åt till att skriva ett prov. Vi får hoppas att det går vägen, eftersom att man måste klara ALLA prov för att klara kursen. Hårda bud i Mellerud! Det är väl bara bita i det sura äpplet och köra antar jag. Sanna och Micke kommer hem till Sverige igen imorgon. Hoppas dom haft det toppenskönt! Jag får kanske höra lite om resan på söndag, då Sanna jobbar första gången på ett tag.  Då är det även dags att åka till Sköndal ännu en gång. Skönt!

Då var det snart dags att åka till plugget för att skriva ett prov om en ettårings utveckling!

Ha en bra vecka!

//Erica


RSS 2.0