Så ska jag berätta lite om denna vecka...

God fredagseftermiddag på er!
Som jag sa så skulle jag göra lite udda saker denna vecka. Det var enormt skönt att vara ledig i måndags. Tisdag och onsdag var jag med klassen på Kullturskolan i stan och gjorde diggitala berättelser. Kul som bara den, men det som var lite tråkigt var att jag var klar med min berättelse redan klockan 12:15 på onsdagen... Fast då gick jag runt och kollade på mina kompisars arbeten och dem fick titta på min o.s.v.
På torsdagen var jag uppe redan klockan 06:20, fast jag var "ledig", eftersom jag skulle vara på möte ute i Sollentuna klockan 08:15. Samma dag var det dags för terminens första utveckligssamtal.
Idag, fredag, var det en vanlig skoldag. D.v.s. lektioner enligt schemat. Idag hade jag matterov. Det känns otroligt skönt att det är överstökat!
Ikväll ska min mormor och morfar komma hit på middag.
Nästa vecka, 44, är det höstlov. Då ska jag klippa mig på måndagen, onsdagkväll ska jag hem till min kontacktperson, torsdag ska jag på det avslutande samtalet med min kurator. Samma dag ska jag träffa min nya kurator.


Ikväll ska mina morföräldrar få en sarrig entrecotte! Mmm...

Ha det bra!
//Erica

En lite udda vecka närkas

Hej på er!
Nu är det dags för min mamma och pappa att stänga vårt landställe för i år. Dom åkte i morse och kommer hem i morgon eftermiddag.
Nästa vecka (43) är lite udda.
På måndag är jag ledig, tisdag och onsdag ska klassen och jag vara på Kullturskolan och göra s.k. diggitala berättelser. Det går till på det sättet att man läser in en text på ett ljudspår på datorn och lägger in bilder som man ritat eller fotograferat själv. Då det blir som en liten kortfilm kan man säga. Det ska bli jätteintressant.  Men framför allt skoj att göra! På torsdag är jag ledig, men jag ska på två möten den dagen. Då blir det lite åkande fram och tillbaka. Fredsg är en vanlig skoldag. Sedan är det höstlov vecka 44!
Annars händer det inte så himmla mycket.
Ha det bra! Vi hörs om en vecka eller så.


//EricaHello Kitty with Teddy Bear

Min festhelg

Hej på er!
Denna vecka har det varit mycket kul! I måndags var jag hemma från skolan för att jag var förkyld, det var iofs inte så kul. I tisdags var jag tillbaka i skolan igen. Den dagen rullade på som vanligt, det gjorde onsdagen också.
Torsdagen var min dag, dvs min födelsedag.  Samma dag hade vi 10- års-jubleleum för att skolan fyllde 10 år då.
Idag, lördag, ska jag ha en liten fest för två kompisar. Mellan 18.00-21:00. Imorgon kommer dom närmaste från släckten hit och firar mig: Mormor, morfar, morbror, "morster" (min morbrors fru), mina två kusiner och syrrans kille!
Nästa vecka ska jag förhoppningsvist spela in en musikvidei på skolan. D.v.s. om TV-studion är i funktion... vilket jag betvivlar...



Det är inte storleken, utan tanken som räknas!

Ha det bra!
Erica

The Sailorteam!! ;-)


RSS 2.0