Lite om denna vecka...

Halloj! Hur är läget med er idag då? Jag hoppas ni mår bra. Med mig är det helt okej. Jag hade ett matteprov i onsdags, det gick bra. Har även haft del prov B1 i engelska nationella denhär veckan, det ser ut att gå vägen.  I veckan har vi börjat  lite med fotokursen, det tycker jag är jätteroligt, till skillnad från vissa andra som bara tycker att det  är SÅ TRÅKIGT!  Det får stå för dom,  det blir inte roligare än man gör det till. I övrigt så börjar det kännas att vi är inne i sista rycket innan sommaren. Det är man upptäcker allt som måste bli klart innan man kan gå på ledighet. Jag har också haft en redovisning i engelska, då jag pratade om Nya Zeeland. Min lärare verkade nöjd, så det känns jättebra.  Om lite mindre än två veckor ska jag ha första delen av  nationella proven i Matte A. Lite pirrigt, men vi får hoppas på det bästa där också...
Igår hade familjen en mysig kväll, Sanna var också med. Ikväll ska vi grilla tillsammans med morfar och mormor. Nu börjar ju sommarvärmen smyga in. Tycker inte ni det?


Kiwifåglar är Nya Zeelands nationaldjur. Söt va? 

Nu har jag inte så mycket mer att berätta för denhär gången
Ha det bra, så hörs vi snart igen!
//Erica

Plugghelg

Hej på er alla! Hur mår ni? Jag hoppas att ni mår bra. Det gör jag, bortsett från att jag har massa plugg att göra i helgen. Man har haft roligare helger om jag säger så. Eller vad säger ni? Denna vecka har varit lite annorlunda än andra. Varför då? kan man ju undra. Dels har vi fått ett nytt periodsschema som gjort att det blivit lite knöligare, dels har jag varit på något som kallades för "Bäst i Väst", det var lite som en final av programmet "Idol", som trerna ordnat. Intressant.
Jag berättade ju i förra inlägget att jag skulle träffa en kompis från Söderham idag, men det blev i onsdags istället, för att det var saker och ting som krockade.Vi hade jättetrevligt. Satt och käka och snackade om olika saker, efter ett tag gick vi och köpte en varsin glass till efterrätt. Idag hade vi en vanlig skoldag enligt schema. Hände inget speciellt med andra ord. En sak som gör mig lite tokig är alla schemabyten... Vi har fyra perioder, med byte efter sportlov, jullov och påsklov. Nu, veckan efter påsk blev det såhär, att en lärare kunde inte ha vissa lektioner och istället för att köra det gammla schemat en vecka till, så skulle vi ha ett helt nytt, men bara för denhär veckan. Så på måndag börjar vi med det schemat som egentligen skulle börjat gälla efter påsk! En aning snurrigt, tycker jag!


Visst är rävungen gullig?

Annars har jag inget mera att säga för denhär gången.
Ha det tills nästa vecka
//Erica

Lille Felix


Här är han. Smålands sötaste Felix

Annandag påsk

Hejsan hoppsan på er! Hur är det med er idag då? Jag hoppas ni mår bra. Själv mår jag ganska så bra, lite trött efter ett aktivt lov.
Måndagen bestod av ett besök på hjälpmedelcentralen och packning inför tisdagens avresa från Stockholm till Småland. Väl framme i Jönköping, gick vi och installera oss på hotellet. Efter att packat upp och så, var det dags att umgårs lite med min gudmor. Senare på kvällen hälsade vi på min syssling och hennes son på 10 månader... Han var jättegullig! Onsdagen började med en underbar hotellfrukorst. Mums! Efter det, var det time för lite shoping... Lille Felix var också med... Efteråt fikade vi och efter det var det dags att säga tack för oss och åka upp mot huvudstaden igen. Klockan 18:25 var vi hemma igen, trötta men glada med den vetenskapen av att vi hade haft det otroligt trevligt. På torsdagen åkte jag till en kompis och var där hela dagen. Min farbror från Hälsingland kom på besök i fredags, det var kul.
 Påskafton firades hos mormor och morfar, men det var först på kvällen det. Innan vi åkte dit, var jag med mina kompisar Anna och Sofia. Igår, påskdagen, åkte jag, mamma, pappa och min assistent Sanna till Kista en sväng. Efter det, blev det en hel eftermiddag i köket. Då jag hade ansvar för skapande av efterrätten och skalandet av potatisen. Påskdagen firade vi med andra ord hemma hos oss. 
Idag, annandagen, ska jag träffa min kompis Anna. Hon kommer runt 13:00. Ikväll ska vi äta lite plockmat. Gott! :)
Imorgon börjar skolan igen och pappa ska in på sjukhuset för operation.
Som ni säkert  förstår, har det hänt mer än mycket på 10 dagars ledighet.
På fredag ska jag träffa min kompis Emelie från Söderham efter plugget. Det känns jätteroligt!!
Nu har jag nog skrivit av mig allt som jag kan komma på...
¨
Nu är det vår, snart ser vi dom fina tulpanerna sticka upp!

Ha det bra tills vi hörs!
//Erica

Påsklov!

God eftermiddag! Hur har ni haft det denna vecka då? För min egen del har den varit rätt så lång. Men nu är fredagen här igen och påsklovet står för dörren. Underbart! På lovet har jag ganska mycket för mig. På måndag ska jag åka till hjälpmedelcentralen och hämta hem min nya elrullstol.  Sen, på tisdag, är den stora dagen inne! Då bär det av ner till Småland, det ska bli JÄTTEKUL! På skärtorsdagen får vi se vad som händer, ska kanske träffa en kompis då....  Påskafton äger rum hos morfar och mormor, då dom ska bjuda på påskmiddag! Gud så gott!
Annars vet jag inte om jag har något spännande att komma med för denhär gången.  Jag hoppas ni får en trevlig påsk, med mycket mat och godis!



Önskar Erica

RSS 2.0