Annandag jul!

Hej på er alla!
Hur har ni haft det i jul? Själv har jag haft det jättemysigt. På julafton hade vi det jättebra hos mormor och morfar, mycket klappar blev det. Min favoritjulklapp var en digitalkamera! ;-) Jag hade ett strumptema i år, alla fick strumpor utav mig, det var första året jag körde ett tema! Det blev jättebra. Juldagen då? Jo, då var vi hos oss och åt kallkon. Förmiddagen gick åt att titta lite närmare på julklapparna. De första bliderna med kameran togs igårkväll. Idag, annandag jul, är det ganska lugnt här hemma. Mamma, syrra och "svågern" är och handlar, brorsan är med en kompis, pappa ligger och tar sig en eftermiddagslur och jag sitter ovh bloggar samtidigt som jag lyssnar på musik. När affärsgänget kommer hem, ska vi eventuellt spela "Monopol Världen", som syrran fått i julklapp.
I söndags skulle jag träffat min konfirmationspräst, som ni vet, men det var ett litet barn som inte kunde vänta längre, så han var tvungen att åka till BB...  Nu väntar jag på att han ska höra av sig, så vi får boka en ny tid...
På nyårsafton ska vi bort.
Annars händer det inte så mycket för tillfället.



Önskar jag er alla!
//Erica

Jullov!

God kväll vänner!
Vad tycks om mitt nya utseende på bloggen? Tyck gärna till om den!
Yes, nu är det äntligen lov och julen står för dörren. Mysigt tycker jag. Idag har jag slagit in fyra julkappar, vi ska ha en lilla julafton hemma hos mina kusiner imorgon. Varför det? Joo, därför att dem firar varannan julafton hos deras mormor och morfar. I år är det ett sådant år.
Syrrans kille är ikväll igen, men det får han så gärna! ;-) Det blev en kamp med middagen idag också, pappa, brorsan och "svågern" är lika glada i mat alla tre så...
Julhelgen ser nog ut som den näst intill alltid gjort kan jag tro... Julaftonsfirande hemma hos mormor och morfar och juldagsfirande hemma hos oss, samma gäng! Fast i år ska syrrans kille komma på juldagen, men det är bara roligt.
Imorgon ska jag återigen åka till Sköndal, för att träffa min konfirmationspräst. Det var några månader sedan, och det har hänt både roligheter och tråkigheter sedan dess.
Vad ska ni göra i jul då?
Jag tror ärligt talat inte jag kommer hinna skriva något mera inlägg innan jul nu.


GOD JUL!
Önskar Erica

Lucia!

Hej på er i luciamyset!
Denhär veckan har gått väldigt fort... Vi har mycket kvar att göra innan vi slutar på fredag.  Bl.a. musikprojektet inom engelskan som jag berättade om i ett tidigare inlägg. Den uppgiften går ut på att man ska välja en engelsk låt som man tycker om. Denna låt ska man sedan översätta till svenska, annalysera och berätta lite kort om låtskrivaren eller atisten.
Inom datakunskapen ska vi försöka bli färdiga med nio komplicerade frågor om Internet.
Inom rörlig bild är vi nu klara med arbetet, lika så inom ljud. Nästa termin ska vi läsa dom andra två ämnerna inom media som är graf och foto!
Ja, tänk att höstterminen snart är slut... Det känns enormt skönt, framför allt mysigt med julafton och nyårsafton och allt sådant!
Vad ska ni göra idag på luciadagen då?
Själv ska jag ha en glöggkväll med familjen. Syrrans kille fyllde 20 år igår, så vi ska firra honom också. Det ska bli kul!


Tevlig lucia!
//Erica


En nära dödenupplevelse!!

Hej på er!
Idag har jag varit med om en sak som var nära en dödenupplevelse..
Jag var på brandutbildning med min klass... i värsta skogshelvettet!
Jag skulle upp på ett jälka berg med rullstolen och ner igen...! Inte nog med  det! Sedan var det en jäteläskig ramp. Även en jobbig backe som var ca 300 meter "brant"!
Jag satt där i rullstolen och andades knapt...!
Rullstolens ena stödhjul gick sönder också.... jag säger bara en sak: HELVETTE!!!!
Men jag har så snälla kompisar, de gav inte upp i första taget.
Tack ska ni ha!


Ha det gott!
//Erica

RSS 2.0