Nästa vecka kommer några jag saknat länge!

Hej på er!
Nu har jag en liten chans att skriva lite kort. Midsommarafton var lika kul som den alltid varit. Familjen fick då träffa min syrras kille. Han var  jättetrevlig tycker jag. Dock lite synd att han var förkyld och hade smittat syrran, detta ledde till att även jag och brosan blev förkylda. Men jag hoppas att vi ses snart igen.
Imåndags åkte jag, mamma och pappa till Valbo och köpte en ny säng till mig.
Idag åkte vi och fikade på ett mysigt ställe tillsammnas med mormor och morfar.
Nästa vecka kommer min gudmor Chinna och hennes man Benny hit och stannar i två nätter. Jag har saknat dem länge. Det höll på att inte bli något alls i år.

Nu kan jag inte skriva mera denna gång, men vi hörs om några veckor igen!
image3

//Erica


Det sista inlägget på ett bra tag!

Hej på er!
Nu har mitt sommarlov tagit sin behagliga början. Visst är det så att jag saknar vissa personer från Djupdalsskolan, speciellt min musiklärare, Rob. Men nog är det spännade att börja något nytt och lärorikt på ett annat ställe. Fast det är ju ett bra tag kvar tills dess, först ska jag försöka njuta av min sommarledighet på vårt härliga landställe, några mil utanför Gävle.
På fredag är det midsommarafton, då blir det stor fest på landet med många vänner och bekanta till familjen. Jag åker upp till landet redan imorgon, tillsammans med mamma och en av mina assistenter, min morfar och mormor är där när vi kommer. Sedan kommer syrran och hennes kille förhoppningsvist upp till landet på onsdag. På torsdag kommer brorsan, pappa och två kompisar till brorsan upp. Samma dag åker min assistent hem igen.
 I sommar under dom veckorna som vi är där, ska vi försöka bjuda upp familjen Appeltofft. Det är den enda lösningen jag och Marcus kunde hitta om vi ska hinna ses innan han åker till Argentina ett helt år! Sedan  hoppas jag också att vi hinner träffa några släcktingar från Småland i sommar, men det får vi se...
 Jag kommer inte hem till Stockholm igen förän  den 27 juli och den 28 juli börjar min träning som pågår i fyra veckor framåt. Jag ska på bröllopp den 8 agusti, det ska bli kul tycker jag! :-)  Sedan får vi se, om jag måste hoppa av min träning. Det beror på vilket datum jag börjar gymnasiet. Träningens sista dag är runt den 20 agusti, det är också där någonstans som skolorna brukar starta.
På landet har jag inte samma tillgång till Internet, vilket betyder att detta nog är sista inlägget på länge. Jag kommer hem en snabbis den 11 juli, kanske att jag hinner skriva något kort då, men jag vill ingenting lova. Om inget annat händer, så skriver jag igen i början på agusti!



Ha en SUPERSKÖN sommar med mycket sol och bad!
Vi hörs igen!
Med vänliga hälsningar
Erica

Sommarlov!

Tja! Idag har jag gått ut grundskolan, det var jobbigt när jag stod där för att ta avsked av alla. Men nu några timmar efteråt känns det helt okej. Självklart saknar jag dem redan mer eller mindre.
Fast jag måste erkänna att efter ett supertufft skolår känns det inte dumt alls med sommarlov!
Nu närkas midsommar med gäster och kul. Jagg åker till landet på måndag och stannar där i sammanlagt 6 veckor. HÄRLIGT!!!
Nu ska jag ha en mottagning om 15 minuter, så jag hinner inte skriva så mycket mer.
Ha det bra!



//Erica

Inte långt kvar

Hej på er! Jag har som ni säkert kan förstå från förra inlägget haft väldigt mycket att göra i plugget de senaste veckorna. NO-projektet räddade mig från underkänt i NO. Helt underbart! Nu är det inte alls långt kvar på nian, på onnsdag sparkas jag ut från Djupdalsskolan - ut i livet! Känns jobbigt att behöva säga adjö till alla underbara människor som hjälpt mig så enormt i min utveckling. Nu börjar det även att lugna ner sig på allvar, på måndag och tisdag ska vi i min klass bara städa klart, läsa högt ur enn bok, spela spel, ja kort sagt ska vi bara umgås. På skolavslutningen ska vi ha en sommarkonsert, det ska bli kul. Annars håller jag på för fullt med att fixa tjugo stycken kopior av mina egna låtar som jag skrivit och spelat in, Det ska bli ett minne av mig till alla assistenter och lärare på skolan!

ETT STORT TACK TILL ALL PERSONAL PÅ DJUPDALSSKOLAN!


Många kramar från
Erica

RSS 2.0