En föräldrafri helg

God kväll på er alla glada bloggare!
Denna vecka har varit tuff! Mycket att göra hemma och i plugget.  Fick t.ex. veta att vi ska ha ett prov i engelska den 2 oktober. Förutom det har vi ett grupparbete som ska vara klart fredag vecka 43. Arbetet går ut på att vi ska intervjua någon personal på Hässelby gymnasium om den personens arbete. Min grupp har valt att intervjua skolans medietekniker. Sedan ska vi göra en tidningssida med inervjun och kort på medieteknikern.
På onsdag ska jag och en kompis spela in en TV-inspelning på MDI-lektionen. Sedan kommer den sändas ut på hela skolan!
Mina föräldrar är i Spanien mellan 25-29 sep. Vilket betyder att jag slipper dem t.o.m. måndag kväll. Det behöver dom! Jag också för den delen. Nu ska jag gå och lägga mig...


Sov gött!
//Ica

Min idrottsdag

Hej på er!
Idag är jag ledig från skolan p.g.a. att dem har idrottsdag. Jag ska ha min egna idrottsdag istället, eftersom jag har lite svårt att medverka i hinderbanan. Jag åker och simmar klockan 16:00 i eftermiddag.
Innan dess ska jag åka och hälsa på min gammla skola. Det ska bli jättekul.
Annars är det fullt upp i skolan , fast det är så otroligt kul. Vi ska påbörja ett personligt profekt, det ska vara klart vecka 50, så vi har hela terminen på oss. Dethär profektet ska handla om något vi är intresserade av. Jag har valt att arbeta kring Färdtjänsten, eftersom det är en sak som spelar en stor roll för att min vardag ska fungera. Jag har tänkt ta reda på hur deras verksamhet fungerar och lite gran om färdtjänstens historia.
Sedan  ska vi börja på ett grupparbete, då vi ska göra en skoltidning. Där samarbetar två ämnen ihop, graf och svenska.

Såhär ser en färdtjänstbuss ut


Det var nog allt jag hade att berätta för denna gång!
Ha det superbra så länge!
//Erica

Nya krafter!

Hej hopp i hösten! Nu är jag frisk och har fått nya krafter igen. Mötet med Roger blev lyckat... tillslut. Det började med att jag åkte till fel kyrka! Men det löste sig.
Det är SÅ kul att gå på gymnasiet, även om det är IV-programet måste jag säga att det knappt märks, för vi har media-ämnen flera gånger i veckan och det är SUPERKUL! Media-ämnena är: Datakunskap, multimedia, rölig blid och ljud denna termin.

Liten dikt:
Jag hade en vän
Ty säg mig, är han min vän än?
Han vill påstå det
Men ack, du vekar inte ha viljan att tala med mig...
Jag tror mig veta att jag inte är perfekt
Men det är väl inte du heller?
Så jag ber dig
Ty, låt inte vår vänskap vara förbi...

Ha det bra!
//Erica

Skolan har tagit sin början

Hej på er!
Jaa, det var  just snyggt. Skolan hinner lagom börja, så blir jag  förkyld! Jag har varit hemma idag, men imorgon ska jag åka till skolan, där med bassta! Det har varit lite mycket nytt nu såhär ibörjan. Jag trivs superbra där, dock lite synd att det är så få tjejer i min klass, men killarna är också snälla.
På söndag är det dags för ännu ett möte med min konfirmationpräst Roger. Det var ju ett par månader sen sist.  Jaa, vad händer annars? Jag försöker få mitt liv att gå ihop på bästa sätt. Mycket att tänka på hela tiden åt alla håll. I torsdags var jag och hälsade på min gammla skola. Det kändes kul att träffa alla gammla ansikten igen. Den 17 sep åker jag dit igen för en lite längre visit.
Ha det bra!
//Ica

RSS 2.0