Mycket att göra innan sista veckorna i skolan är över

Hej! Nu har jag inte långt kvar på nian! Det känns otroligt skönt, fast samdidigt väldigt tråkigt. Alla på Djupdalsskolan är som en extrafamilj för mig, tänk er att behöva lämna sin familj för alltid, hur jobbigt är inte det? Ni kanske tycker att jag överdriver lite när jag säger att det är som att lämna sin familj för alltid. Men det är så det känns för mig, vi har kommit varandra så nära på dom här fyra åren.
Innan skolavslutningen äger rum har jag fortfarande en hel del kvar att göra... Imorgon har jag matteprov i rymdgeometri och skala, torsdag nästa vecka är det redovisniing på SO-projektet om Jordanien, fredagen samma vecka (v.22) är det redovisning i NO-projektet om provrörsbefruktning. Jag ska även klippa mig den 29 maj.
Tisdag vecka 23 är det terminens sista matteprov om grafer och allt detdär...  Skoltidningen ska bli klar innan vecka 24 också! Onsdag vecka 23 har vi våran avslutningslunch, samma dag är det "vårruset". Sedan är det bara tre skoldagar kvar innan skolvslutningen.

Någon annan som har mycket att göra innan sommarlovet/semestern?


Ungefär såhär mycket känns det som att vi måste hinna med!

Jag klarade matte NP

God kväll! Hur mår ni idag då? Jag är ganska glad. Vaför då? kan man ju undra. Joo ni, jag kllarade dom nationella proven i matten! Engelskan gick inte så vidare värst bra. Men, men, jag gjorde mitt bästa och mera kan man tyvärr inte göra. Det blir ett IV-år på gymmnasiet, men jag ska klara av det!!!
Jag är klar med NO-projektet nu, men jag tänker inte lämna in den ännu. Mitt ämne är Provrörsbefruktning. Det är väldigt intressant att ta reda på hur man få hjälp med att få barn om man inte kan få barn på "vanligt" sätt. Det är bara så synd att man måste betala 20 000 - 25 000 kronor för att få en behandling, speciellt när varje provrörsbefruktning inte lyckas. Ungefär var femte fall leder till en fullständig graviditet. Detta ska jag redovisa om vecka 22. Samma vecka ska jag redovisa mitt SO-projekt om Jordanien. Jag har äveen två "vanliga" matteprov kvar. Ett ska genomföras vecka 21, det andra vecka 23. Efter det är det slut på matte innan gymmnasiet.
På onsdag ska vi på innebandytunering mot Skärholmen. Jag och min kompis Sofia ska interjuva några spelare och några åskådare om vad dom tycker matchen gått o.s.v. Detta ska vi sedan göra ett repotage av, som ska vara med i våran skoltidning som vi håller på att jobba med i plugget.



Vi hoppas att bandyklubborna gör många mål på onsdag!



Ha det bra!
//Erica

Nu är nationella proven över!

Hej på er! Idag suckar jag av lättnad, alla nationella proven är äntligen över. Jag hade det sista i morse, Matte del C, det delprovet  innehöll massa problemlösningar. Årets tema var Chocklad.
Nu återstår ett NO-prov, ett matteprov och två projektarbetet. Sedan är det jobbiga över. Jag måste säga att jag längtar efter 3 juni, då vi ska ha våran avslutningslunch i plugget. Den 4 juni ska jag rulla ½ mil och några familjemedlemar plus alla tre assistenter ska springa/gå ½ mil. Efter det ska vi äta picknik. Den 6 juni ska jag nog vara på landet och fira Sveriges nationaldag. Efter denna helg återstår bara 2 skoldagar innan avslutningen äger rum. Det ska bli skönt... även om jag tycker det är jobbigt att ta farväl av min "extrafamilj". För 4 år sedan började en liten ficka på Turebergsskolan. Nu, idag har flickan har nu vuxit upp till en mogen fröken.




Ha det bra
//Erica

RSS 2.0