Då var höstlovet nästan slut

Hej på er vänner! Hur har veckan varit?? Jag hoppas att den har varit bra. Min vecka har varit jättebra! Jag har pluggat lite och annars har jag bara tagit det lugnt. SÅÅÅ skönt. I onsdags färgade jag håret ljusbrunt, jag trivs äntligen med den, fick färga det två gånger! Nu är det återigen fredag! Försöker få någon kompis att fika med mig, men det är inte så lätt. Jag har skickat ett sms till fem sycken, varav en har svarat och hon kunde inte. Det är bara att vänta och hoppas på att någon utav dom andra fyra kan och vill... Imorgon är det Allahelgonaafton och då ska vi till farmors grav och sätta dit ett ljus, efter det, tror jag att vi ska till mormor och morfar på middag, men jag vet inte, vi har inte fått något klart besked om det. Så var årets höstlov snart slut då... Det gick fort! Jag ser fram emot att träffa klassen på måndag igen! :) Nästa vecka är lite annorlunda. Sanna åkte till Egypten imorse och kommer hem om en vecka igen. Då kommer Sofia jobba istället för henne. På fredag ska alla i klassen skriva en uppsatts om ett barns utveckling vid, ett, två eller tre års ålder. Jag har valt ettåringen. Jag ska få använda min sysslings son som huvudperson i arbetet. Frida och Erik ska ha ett stort tack för det!! :)


önskar Erica

Höstlov!!

Hej på er! Hur är läget med er idag? Jag mår bara bra nu. Det var skönt att öroninflammationen inte blev värre än vad den blev. Denna vecka har jag gjort väldigt mycket, det är säkert därför den gick så fort! I dag lekte vi två leka på ULS-lektionen, superkul! Annars har skolveckan rullat på enligt schemat. På onsdagen satt jag och plugga fram till 19:30, det är vissa saker som måste göras när man varit sjuk en vecka märkte jag... Tack vare att jag jobbade på så bra den kvällen, kan jag ta det lugnt på höstlovet. SKÖNT! JAAAAAAA, nästa vecka är det äntigen lov!! Då ska jag bl.a. träffa några kompisar, träna och bara sätta mig och läsa bok. Sånt är JÄTTEMYSIGT i höstrugget! :-) Fast visst, jag kommer sakna klassen något otroligt under dessa lediga dagar. Jag tycker det är så mycket roligare klass än min förra på Hässelby gymnasium, vilket kanske inte är så konstigt... Imorgon ska jag eventuellt åka till Kista, men jag vet inte, det kanske bara blir en lugn dag också. Jag får se vad jag känner för
imorgon när jag vaknat...



Ha ett bra höstlov!
//Erica

Marcus, jag och Karin på min fest!!


Öroninflammation!!

Hej på er! Hur mår ni idag då? I vilket fall som helt, hoppas jag att ni mår bättre än jag. Jag har nämligen åkt på en öroninflammation. Inte det roligaste precis, men livet rullar på ändå. :-) Jag har varit hemma nästan hela veckan och varit förkyld. Fast i onsdags gick jag till plugget på eftermiddagen, för att min grupp hade en redovisning den dagen och vi kände att det var sköt att få den överstökad. I tisdags skulle jag haft ett religonsprov, men jag missade det p.g.a. förkyldningen. Jag och några till i klassen, som också var sjuka, kommer att få skriva det när dom andra har omprov, men det som irriterar mig är att detta tillfälle inte äger rum förrän vecka 48! Jag är bara LITE irriterad över det!!! Besökte vårdcentralen igår och fick då beskedet om öroninflammationen! Idag gick jag i.a.f. till plugget och tur det, för då fick jag ta hem lite arbete, som ska göras imorgon. Anledningen till att jag tycker att det var tur är, för att annars hade jag inte kunnat lyfta blicken från skollböckerna en enda minut nästa vecka! Man bör alltid se saker och ting från den ljusa sidan. I lördags hade jag min 18 års-fest härhemma med släkt och vänner. Det blev livat värre! Hade en UNDERBAR kväll!!! :-) Dagen efter var väl sådär lagom kul, då jag vaknade med en sådan huvudvärk att jag grät. Bakfylla. "Ger man sig in i leken, får man leken tåla". Haha!!!
Annars hände det inte så mycket mer denhär veckan.



Ha en bra vecka!!
//Erica

Imorgon slår jag klackarna i taket!

Gó morgon alla mina bloggare! Hur är det med er idag då? Jag mår bara bra! Ni förstår, idag fyller jag 18 år! :-)  Denna vecka har jag, som vanligt, haft undervisning. I ämnet ULS, ser vi just nu på massa filmer om barns utvecklig och diskuterar och skriver. Igår på idrotten spelade vi bedminton! Det var väldigt, väldigt roligt, men GUUUUUUUUUUUUUUD vad trött jag blev. Hahahaha!! :-D I tisdags var vi på ett studiebesök hos en munk och fick veta massa saker om hinduisms bakgrund och historia. Den hinduistiska bönen fick vi lära oss också: "Hare Krisma Hare Krima Krisma Krisma Hare Hare Hare Rama Hare Rama Rama Rama Hare Hare". Det var intessant tycker jag. Min grupp har även haft vår muntliga redovisning inom religon. Youga. Vecka 42 ska vi äntligen avsluta hunduism med ett prov. Imorgon slår jag klackarna i taket. Då blir det STOR fest!!! ;-) Chinna och Benny kommer från Småland redan ikväll! Yes!!!

En sådan pakethög fick jag i morse!

Ha en toppenvecka!
//Erica




Nu börjar vanliga shcemat igen

Gó kväll mina vänner!
Hur är det med er en dag som denna? Jag mår bara bra, är dock väldigt seg. Idag spelade vi upp vår barnteater: "Rödluvorna och vargen". Den var väldigt uppskattad bland barnen, det var även jättekul att spela den. Tycker nästan det är lite synd att vi inte får spela upp den igen. På måndag börjar lektionerna enligt vanliga schemat igen. Kul det med. Vi har två redovisningar i nästa vecka, den ena i ämnet kommunikation och den andra i religon! Plus att vi ska på ett studiebesök inom religonen. Om precis en vecka fyller jag 18 år och dagen därefter, ska det bli en storslagen fest!!! Känns jättekul! I onsdags åkte mamma och pappa på en longweekend till Spanien. Dom kommer hem på söndag kväll. Kort sagt, är jag ensam hemma med brorsan och varvande assistenter. Skönt. Jag hoppas att mamma och pappa har det skönt och verkligen njuter av semestern. Imorgon ska jag plugga, eventuellt gå på bio med Sofia och på kvällen ska jag bort på födelsedagsmiddag! Jag ska även hinna med en träningsrunda. Fullt ös med andra ord!!! På söndag ska jag nog ta det lugnt och invänta kvällen, då mor och far kommer hem!


i förskott, Kristina!
Många kramar från Erica 

RSS 2.0