Sista inlägget innan landet...

Gó kväll på er!
Hur är det med er i vårt underbart varma väder? Själv mår jag ganska bra, tycker nästan det är lite för varmt om jag ska vara ärlig, men man bör väl inte klaga...  Denhär veckan har gått blixtsnabbt! I tisdags var jag inne i stan och fikade med min högstadiementor. Det var mer än trevligt. Igår köpte jag en ny mobiltelefon, en Nokia 6600. Är helnöjd med käpet! ;-) Mamma och pappa var på bio igår på kvällen, då var jag ensam hemma med min assistent Sanna nästan hela kvällen, brorsan var bara hemma under middagen. Det var skönt att vara för sig själv ett tag. Idag har jag packat inför fyra veckors lov på landet. Vi åker på söndag förmiddag. Mina morbror med familj har bjudit oss på middag imorgon kväll. (D.v.s. hans fru bjöd oss utan hans vetenskap). Jag tycker det ska bli mysigt, det hoppas jag också att det blir. Nu har alla mina assistenter fått semester, fyra veckors paus från varanda, det är nog bra för båda parter skulle jag tro. Ja, som jag tidigare sagt, kommer jag inte ha lika mycket tillgång till Internet under dessa fyra veckor. Vilket kan leda till något mindre inlägg ungefär en månad framöver. Nu menar jag inte att jag kommer uppehålla bloggandet en hel månad, det kanske blir ett varannan vecka istället för ett varje vecka,  Nu kommer jag inte  på något mer som det är lönt att berätta för er.

Såhär ser min nya mobil ut.

Ha det så bra!
//Erica

Hemma i några dagar

Hej på er!
Vilket väder vi har idag! Hoppas att det håller i sig. Hur har eran midsommarhelg varit? Jag har haft en toppenhelg på landet, med en massa trevliga människor. Vi blev inte fullt så många som vi trodde från början, men det blev ett rätt stort gäng iaf, tjogotvå stycken. På midsommarafton var det ganska taskigt väder, så då fick vi sitta inne. Midsommardagen blev det lite bättre väder, lunchen blev utomhus då istället. Men det drog ihop sig senare igen, då var vi inne och kastade pil och åt lite småplock, det var jättetrevligt. Denhär midsommarhelgen trodde jag att jag rent ut sagt skulle spricka! Herregud vad mycket mat och småätande det blidde. Igår åkte hela gänget hem, så även jag. Nu ska jag vara hemma i några dagar, men snart är det dags att åka upp till Sund igen. Då stannar vi däruppe i fyra veckor. Lite härligt måste jag erkänna att det ska bli, bara man har saker att syssla med så. Jag tror nog att jag kan hitta på saker att göra; läsa. hjälpa mamma och pappa, lyssna på cd-böcker i solskenet, måla och vara med morföräldrarna.  Så det ska nog bli bra. :-) Dessa dagar som jag är hemma i stan ska jag träna skallen av mig. Jag ska även träffa min gammla mentor och fika imorgon. Familjen ska även gå på teater på onsdag kväll. Mysigt! Nehe ni, nu ska jag gå och äta lunch. Vi får se om jag hinner skriva ett inlägg till innan jag åker på fredag, om inte så skriver jag ett kortare inlägg på landet i nästa vecka någon gång.


GLAD SOMMAR!!!
Önskar Erica

Sommarlov!

Hej på er!
Jaaaaaaaaaa, äntligen var sommarlovet här!! Shit vad jag har väntat på det. Det är dock inte så varmt och soligt som man kanske hade hoppas på. Vi får väl hoppas att det kommer lagom till midsommarhelgen. Ja, då var tiden på Hässelby gymnasium över. Det är ärligt talat blandade känslor på det området. Jag har några få som jag saknar därifrån, där bland skolans biträdande rektor, som hjälpt mig så enormt detta läsår! Han ska ha ett stort tack! Fast det är också jätteskönt med sommarlov, inget mer schemastrul. Inte på ett tag iaf. På lovet är jag ganska uppbokad. Jag är hemma i stan i fem dagar till, sen åker vi upp till landet för att fira midsommar. Vi blir tjugofyra pers, så det blir nog full rulle skulle jag tro! Efter midsommarhelgen åker vi hem i sex dagar till. Sedan är det time att åka upp till Skärplinge igen, för att stanna där i fyra veckor med morfar och mormor. Därefter börjar jag min träning på fyra veckor...
Direkt dagarna därpå, börjar jag förhoppningsvist min utbildning på HTS gymnasium.

Annras är det nog inte så mycket mer att berätta för denna vecka. Vi får se om jag kanske hinner skriva ett kort inlägg på torsdag, innan jag åker... Om inte, så får ni ha en bra midsommar, så hörs vi av någon dag i vecka tjugosex. innan jag åker till landet för fyra veckor.

När flaggan är på topp och solens strålar värmer, då är sommaren här...

Ha det bra!
//Erica

Fortsättnig på "Föräldrafri helg"

Förra bilen fungerade inte!!!


 Är det såhär det ser ut hemma hos familjen Kring en föräldrafri helg tro??

För att se tillhörande inlägg till denna bild gå ner till det inlägg som heter: "Föräldrafri helg"!!
//Erica

Föräldrafri helg

Hallojsan på er!
Hur är det med er idag? Hoppas det är bra, trots vårt tråkiga väder. Bortsett från det så är det bra med mig. Jag skulle iofs inte tacka nej till lite bättre väder...  Denhär veckan har varit lite knöligare än vanligt. Min ena assistents bil har blivit sabbad av några idioter, så då har mamma fått hoppa in lite som assistent i skolan igår och idag. Tur i oturen! I övrigt har jag bara 1½ skolagar kvar, på tisdag ska jag på ett läkarbesök, igår fick vi veta att vi är hellediga då, eftersom lärarna ska på möte. Även på onsdag är vi lediga, för att treorna går ut då. Samma dag ska jag på ett förberedande möte på HTS gymnasium inför att jag ev. ska börja där efter sommaren. Vad är det för dag sedan då? Jo, torsdag den 11 juni och då slutar jag IV-programmet på Hässelby gymnasium!!! Går ut med minst godkänt i alla ämnen! Yes! På skolavslutningen ska den personal som jag kommit närmast under årtets gång, få varsin överaskning av mig. Som tack för detta läsår. Ikväll åker mamma och pappa till landet för att städa inför midsommaren. Det innebär att jag och brorsan får en föräldrafri helg!!! Imorgon ska jag åka iväg med Sofia och köpa lte nagellack och lite annat. På söndag kommer jag nog ta det lite lugnt, tror jag iaf. Vi får väl se vad det blir...


Är det såhär stökigt det blir  en föräldrafri helg hos familjen Kring tro??

Ha en bra vecka, så hörs vi snart!
//Erica

RSS 2.0