Teater, teater, teater...

Hej på er! Idag skriver jag lite tidigare än vanligt. Dessa förberedelser inför kommande veckans teaterföreställning, gör att tiderna blir lite konstiga. Idag börjar jag 12:00- 14:00. Denna vecka har det, som ni säkert förstår bara bestått av teater och åter teater! Visst, det är kul, men gäsp så trött man blir av det. I pjäsen ska jag spela jägare... Hahaha, hur kan det se ut? En jägare i rullstol? Jaja, det bliir säkert jättebra. :-) I helgen händer det nog inte så mycket. Sofia kommer på lördag. KUL! :-) Jag vet dock inte vad vi ska göra riktigt ännu. På söndag har jag inga planer heller. Jag ska nog försöka plugga, både religon och teater. Det finns inte så mycket mer att berätta om denhär veckan, eftersom vi bara haft teater.


Rödluvan och vargen! Veckans teatertema!

Trevlig helg!
//Erica

Veckans inlägg

Hallojsan gojsan på er alla små luringar! Hur har eran vecka varit? Min vecka har varit alla känslors spel. Vad menar jag nu med det då, kan man ju fråga sig. Jo, jag har gjort allt från skrattat till skrikit och gråtit denna vecka. Det är inget speciellt som har hänt, klassiskt bråk... Nu är allt bra igen!! :-) Det är ju fredag! ;-)
I onsdags fyllde mamma år och vilket år hon fyllde är förbjudet att säga! Haha. Vi firade henne på riktigt igår kväll, genom att äta middag ute med dom närmaste! Det var mysigt värre! Jag åkte och hälsade på både min förra gymnasieskola, där jag gick IV, men jag hann även ta en sväng förbi min gammla högstadieskola. Trevligt. Fast min favoritlärare var inte där och det var riktigt riktigt synd tycker jag. Dom lovade att hälsa till honom från mig så det känns helt okej iaf. Dessa skolbesök skedde i måndags, då jag var ledig. I plugget den gångna veckan har det väl inte hänt så mycket utöver det vanliga, förutom att vi fick våra matkort, eller... inte alla dock. Det hade blivit något fel i datasystemet... så det dröjer nog någon vecka till innan det kör igång. Kommer ni ihåg att jag hade ett prov i ULS (Utveckling Livsvillkor och Socialikation) för ett par veckor sedan? Första provet handlade om fosterets utveckling, livssvillkor och behov. Idag fick jag veta att jag karade provet. YES!!! Nästa vecka börjar teatertemat igen! Superkul! Det ska vi nu hålla på med två veckor på raken! :-)  
Denna helg ska jag fira min kusin som fyller 6 år på söndag. Som ni kanske förstår, har vi ganska många  födelsedagar på höstkanten! Jag hoppas på att någon kompis vill "leka" med mig någon utav dessa två dagar. Vi får väl vänta och se...


Sötaste och góaste Emelie, som blir 6 år på söndag! :-)
Många stora grattiskramar från kusin Erica


PP1 är bäst!!

Hej på er vänner! Hur ärr läget med er idag? Jag mår bara bra. Denhär veckan har varit asrolig. Vi har bara lekt HELA veckan, barndomslekar. T.ex. "Under hökens vingar" och "Kom alla mina små kycklingar". Plus många till. Varför leker man sådana lekar när man går första ring? Joo, för att vi ska kunna veta vilka lekar som passar vilken ålder. Nästa termin ska vi nämnligen ut på praktik i tre veckor. På en förskola.  Kommande vecka är det lektioner enligt schema och vecka 39 och 40 är det teaterkurs igen. KUL. I slutet av vecka 40, ska vi spela upp en egen variant på folksagan "Rödluvan" och spela upp den för barn på 5 år. Pirrigt, men SÅÅÅÅÅ kul!! ;-)

Imorgon ska jag åka och köpa en sak till mamma, som fyller år på onsdag. På torsdag ska hela familjen fira mammas födelsedag genom att äta middag på restaurang. MUMS!! På söndag ska jag träffa en kompis från PP1.

På måndag är jag ledig, då ska jag hälsa på hos både Hässelby gymnasium och Djupdalsskolan. Det känns jättekul! Vi håller på med ett grupparbete om youga i min basgrupp. Tisdag eftermiddag ska vi planera våran redovisning.

Min klass är den bästa på denna jord!! Vi slänger in varandra i duschen och blöter ner oss. Det är KÄRLEK i PP1.
 Dom är bäst!


Det är kärlek i klass PP1

Ha en bra vecka!!
//Erica



Veckans inlägg

Hej frejs! Hur är läget denna höstiga fredag? Med mig är det sådär. Jag vred till min rygg igår kväll, så jag har rätt ont i den en dag som denna... Jaja, jag överlever det också. Denhär veckan har gått ganska fort. I plugget har vi kommit igång på riktigt nu. Vi hade terminens första prov igår! På fostrets utveckling, livsvillkor och behov. Jag tror det gick ganska bra, jag skrev iaf svar på varje fråga, så vi får väl se... Veckans diskution i klass PP1 var: "Har kor horn?" Herregud, tänk om Christoffer kunde ge sig. Det spelar ingen roll att mer än halva klassen svarar: "JAAA!!" Han ger sig aldrig. I helgen ska jag åka iväg och köpa lite saker och ta det lugnt tror jag. Nästa vecka,
37, har vi temavecka i skolan. Vi ska gå en intensivkurs i teater kan man säga. Projektet pågår måndag - fredag 09:00 - 14:30 veckorna 37, 39 och 40. Vi avslutar detta genom att spel den skapande pjäsen för barn som är 5-6 år gammla. Det känns känns kul tycker jag.

KOR HAR HORN!!!

Ha en bra vecka!
//Erica


RSS 2.0