Inte långt kvar...

Hej hopp på er alla! Vilket underbart väder vi har! Hoppas ni mår bra. Själv har jag varit deppig idag, men nu känns det bra igen. Denhär veckan har gått väldigt fort, även fast det börjar "lugna ner sig" i plugget nu. Det vill säga, rent pluggmässigt, men personalen är lika virriga som vanligt. I onsdags var jag, mamma, syrran och två av mina assistenter iväg på "Vårruset". Det var jättekul, jag kan inte förneka att jag haft träningsvärk i två dagar. Då känns det att man gjort något, en härlig känsla! ;-) Idag har vi i min svenskagrupp grillat skolans biträdande rektor! Haha! Det var roligt. Han fick visa sina kunskaper om klass MP1C. I övrigt är det inte långt kvar på Hässelby gymnasium nu, 7 skoldagar och avslutning. Jag tycker det känns sååååååååå skönt att byta ställe efter hösten. I helgen ksa jag vara med min assistent Magda och handla vi ska spela och sjunga lite. På söndag är det mors dag, glöm inte bort det. Då ska jag åka till en kompis, det ska bli kul. Sedan är det måndag igen. Då ska klassen åka och bowla, som en slags avslutning kanske man kan säga.
Nu kan jag inte komma på något annat att berätta för denna vecka.



Ha en underbart härlig helg, passa på att njuta av solen också.
Vi hörs!
//Erica

Kristi himmelfärd

God kväll på er! Denhär veckan skriver jag lite tidigare än jag brukar. Imorgon åker vi uppåt i landet för att stanna där till och med söndag. Det är ju som sagt kristi himmelfärd denna helg. Jag åker upp till landet för första gången för i år. Mormor och morfar är redan där och väntar på att vi ska komma.
Den korta skolvecka som varit var väldigt intensiv. Vi hade nationella prov och  avslutade en av våra gymnasiekurser. Nu är det bara lite små arbeten kvar. Jag vet ärligt talat inte om vi kommer hinna färdigt alltihop, men lärarna påstår att det inte är något problem. Så jag får väl försöka lita på dom, vilket jag har rätt så svårt för. Ingen har någon koll alls. Jättekul! (eller inte) Jag slipper dom snart, shit vad skönt! Nu har jag bara 13 skoldagar kvar, om man räknar med avslutningsdagen. På onsdag ska jag, mamma, mina 2 assistenter och syrran springa/ gå/ rulla "Vårruset" på 5 kilometer, det ska bli kul. Vi gjorde det förra året också. Min skolas schemasystem är så knäppt. Tydligen ska vi troligtvist ha en femte schemaperiod! Jag menar herregud vad onödigt! Ska vi verkligen ha ett nytt schema på12 skoldagar?!? Någon måtta får det väl vara?

Tänk om man hade ett fast schema...

Vad ska ni göra i helgen då?
Ni får ha det så bra, så skriver jag nästa fredag igen!

Grattis till Becca och Johnny!

Hej på er! Denhär veckan skulle bli en vanlig enligt schema, sas det. Blev det det tror ni? Nej. I tisdags fick vi veta att vi skulle åka till "Polismuséium". Ja, så jag undrar verkligen om det kommer bli en enda vecka utan konstigheter... Tveksamt. För övrigt hade jag första delen på nationella proven i Matte A denna vecka, det känns sådär.  Andra delen gäller på tisdag....
På svenskan har vi planerat en lektion till vår biträdande rektor om vår klass. Vi ska se hur mycket han kan om oss efter att ha jobbat med oss ett år. Man skulle kunna säga att vi elever är lärare då. Lektionen äger rum den 29/5. Haha, det ska bli JÄTTEKUL!! :P Nästa vecka är ganska kort. På torsdag åker jag till landet och kommer hem på söndag. Det känns för ovanlighetens skull rätt kul att åka dit.

Nu till rubriken på detta inlägg. GRATTIS TILL BECCA OCH JOHNNY, SOM IDAG FIRAR ATT DOM VARIT IHOP I ETT ÅR!!!!


Rebecca och Johnny!

Nu har jag inte så mycket mer att säga för denna gång!
Ha en bra vecka, så hörs vi av!

Sovmorgon

God morgon på er! Ida ag har jag tiden att skriva veckans inlägg på morgonen istället. Jag har nämligen sovmorgon idag. Nu är det dags för terminens sista utvecklingssamtal, som ett avgångssamtal kan man säga. Jag ska byta inryckning efter sommaren. Samtalet äger rum om ca 2 timmar. Lite nerver måste jag säga att jag har, hoppas verkligen att jag lyckas hålla betygen sen i julas, om inte dom blivit bättre förståss, det är alltid en positiv sak... Efter samtalet har jag lunch och ett annat möte, sen slutar jag...  Snacka om kort skoldag! Imorgon, lördag, kommer min assistent Sofia hit. Jag har tänkt att vi skulle åka och ta en titt på Bokia-rean. Dom rear ut i heelgen, det har förresten pågått nästan hela veckan tror jag... Pappa är inte hemma i helgen, han åker ner till Småland för att prata försäkringar efter att farfars hus brunnit ner... Inte så kul. På söndag är dkänånet Sköndals-time igen. Det ska bli kul.
Nästa vecka sägs det att det ska bli en vanlig vecka enligt schema, men jag känner mig en a ning tveksam på det stadiet.We will see...



Annars händer det inte så mycket mer!
Tevlig helg
//Erica

Är det sommar eller?

Hejsan frejsan på er alla! Hur var det nu? Är sommaren redan här eller? Shit vad härligt! Hur mår ni i denna underbara årstid? Jag mår toppen, bortsett från att jag nästan brinner upp! Hmm, är det bra eller dårligt? Jag vet inte...
Skolveckan har varit som vanligt... Ja, det är klart, det beror ju på hur man ser på saken... Dels har vi haft några nationella prov och det tillhör ju inte en vanlig vecka iofs. Sen är det ju röd dag idag, så denhär veckan är väl kanske ganska så ovanlig ändå!
Denna helg är det dags för en föräldrafri stund igen. Mamma och pappa har åkt till landet och jag, brosan och assistenterna är hemma själva från fredag till söndag. Skönt, tycker nog alla. Ikväll ska vi käka från Pizza Hut! MUMS!
Annars vet jag inte vad jag har att skriva för denhär veckan. Fortsätt och njut av denna uderbara värmen!




Ha det bra, så hör jag av mig om en vecka igen!
//Erica

RSS 2.0