Tillbaka efter en skön tid i Småland!!!

Hej och hå i sommaren! Hur var eran midsommarhelg? Jag var i Bönarp, som ligger i Småland och firade denna högtid. Det var väldigt kul, men vi hade nog större fest på torsdagskvällen än på midsommarkvällen. Min brorsas ena kompis som var med, fick för sig att han skulle vällta kor vid typ ett på natten eller något åt det hållet... Eeeeh, japp...!
 
Efter midsommarhelgen åkte både bror med kompisar och syrran hem till Stockholm. Jag var kvar fram tills igår. Vad jag gjort? Ja, säg det... Det minns jag knappt själv... Har nog mest tagit det väligt lugnt. Åkte en sväng till Växjö i onsdags och hälsade på hos en syssling och hans familj. Mysigt! Gosade massor med hans dotter som är fem månader gammal! :-) Sedan har jag spelat " Vändtia" massvis med gånger, tränat, läst böcker, umgås med gudmor och bara varit. Skönt!
 
Väl hemma i huvudstaden igen, gick vi till sängs ganska tidigt för att ha ledigt. Sedan, idag, var jag, pappa och en utav mina assistenter på utomhusteater i Haga och såg "Dunderklumpen". Den var jättebra!!! :-D
Imorgon vet jag riktigt vad som står på schemat, men det får vi väl se...
Annars är det fullt ös med dagrehabiliteringen...
 
 
Ätit massor av mumsiga jordgubbar med grädde har jag också gjort!
 
Ha det bäst!
Vi hörs igen!
//Erica

Glad midsommar!!!

Gó kväll gó kväll kära vänner! Hur har eran senaste tid varit? För egen del har det varit obeskrivligt mycket att tänka på. Det är anledningen till att det inte blivit så mycket skrivet på bloggen på ett tag. Dagarna går undan och när jag väl kommer på att jag inte skrivit något inlägg, håller jag antingen på med annat, eller också så finns det ärligt talat ingen ork. Tråkigt men sant! Detta betyder självklart inte att jag tänker lägga ner bloggandet, utan bara att det kanske blir mer sällan numera.
 
Dagrehabiliteringen är i full gång nu äntligen! :-) Vad gör jag där då? kan man ju undra...
Det är allt möjligt. Allt från pärlplattor till gångträning. Kul och jobbigt på samma gång. Roligast av alla passen, är "Work-Out"! Då är vi ett helt jättestort gäng som gör olika saker. Vi är både rullstolsburna och stående. Otroligt skojigt faktiskt!
Nu är jag dock ledig från dagrehaben i elva dagar från och med imorgon.
 
Smålandsresa och midsommarfirande är orsak till denna ledighet. På torsdag åker jag neråt landet för att änligen få se vår nya sommarstuga, som blev klar för någon månad sedan! :-) Jättespännande! Där ska jag vara med pappa och varvande assistenter i sammanlagt tio dagar och bara vara... :-D
 
Assistenterna ja. Nu har jag kommit igång med det nya teamet! Eller, nästan i.a.f. Emilia jobbar en bit in i augusti och sedan börjar ännu en ny tjej. Berättar mer om detta när det blir tillfälle för det.
 
Dagarna går som sagt undan och jag vet inte om jag kommer att skriva något mer på denna blogg förrän efter Småland...Vi får helt enkelt avvakta och se hur det blir med den saken... :-)
 
Nu finns det nog bara en sak kvar att säga:
//Erica
 

De sista orden

De sista orden,
De blev få,
De sista orden ack så grå,
Men mitt arma hjärta,
Slår ändå,
Fast du kysste mig,
För att sedan,
Bara gå
 
De sista orden du sade mig,
Var,
Att jag äro älskad utav dig,
Men säg mig om så fallet var,
Varför valde du då denne mörka kalla grav?
På detta,
Kommer dock du aldrig,
Giva ett svar
 
Om de sista ord som kom över dina läppar var:
"Vi hör ihop du och jag",
Ack vad jag då vore glad,
Men de sista orden yttrades aldrig,
För Du har icke ens talat de första,
När kommer jag att få någon som kan mig älska och trösta?



//Erica
 
 
 

RSS 2.0