Vad jag gör under lovet.

Hej på er! Jag hoppas eran påsk har varitbra, med mycket godis och god mat. Det fick jag i.a.f.

Påsklovet är ganska uppbokat. Idag har jag varit hos en kompis hela dagen. Vi åt lunch och snackade massa skit. Vi hade inte setts på 3 ½ månad, så vi hade ganska myckeet att prata om.
Imorgon ska jag på middag hos min kontacktperson. Jag ska också försöka plugga lite inför SO-provet om Islam som vi ska ha antingen på tisdag eller torsdag nästa vecka. På torsdag ska jag till hörselkliniken för att diskutera om vilken hörselslinga som passar bäst för mig och mina hörapparater. Jag hoppas att jag hinner träffa min kompis Marcus på fredag, han är en MYCKET upptagen person. Vi försöker få ihop det så att vi ses några gånger per år i.a.f.

Vad gör ni på lovet då?

Vi hörs av
//Ica

Påsklov!

Hej på er! Jag är ledsen att jag inte varit inne och skrivit på ett tag, men det har varit så mycket läxor denna vecka. När jag väl varit klar med läxorna, har jag hel enkelt varit för trött för att blogga.

Men Imorgon har jag min första dag på mitt påsklov. Även om lite acv den yiden också kommer gå till plugg, så känns det otroligt skönt att vara hemma, sova längre på monarna är underbart!
På påskafton ska jag äta middag hos min mormor & morfar. I love them! Under lovet ska jag även besöka hörselkliniken. Kyrkan vill jag också försöka hälsa på... Ska även hem och äta middag med min kontaktperson på onsdag. Långfredagen planerar jag och två av mina assistenter att äta middag hemma hos Sanna och Mikael.
Det ska bli underbart med lov, sedan har jag bara 12 veckor kvar i grundskolan!!!



Önskar Erica

Vad som händer i helgen...

Hej hej! Idag har jag typ bara pluggat. Men kvällen ska bli skön, ikväll jubbar min assistent Sanna längre än vanligt. Mamma och pappa är på teater ikväll. Vi ska bara ha mysigt!

I helgen ska jag plugga ännu lite till. Men det ska nog bli lite tid över till att slappa också.
Jag ska nog hinna ta en sväng förbi moföräldrarna oxå.

Nu ska vi äta taco, så jag hinner inte skriva mer nu.
Ha der bra, vi hörs snart!
//Ica


Vad har jag gjort idag?

Hej hej! Jag hoppas ni har haft en bra dag. Min egna dag har varit ganska så körig. Plugget började 08:15 i morse, vi slutade klockan 15:00. När jag kom hem (15:45) gjorde jag massa läxor. Idag var det matte, SO och NO. Jag var klar med läxläsningen klockan 19:00 ungefär. Sedan tittade jag på TV mellan 19:30 - 21:00. Nu sitter jag och skriver lite till er och lyssnar på "Hugo och Josefin" av Maria Gripe, min favoritförfattare!! :-)

Jag ska väl gå och lägga mig om någon timme tror jag. Det har varit en lång dag...




Sov gott
//Ica

Kvällens inlägg

God kväll alla bloggare!!

Igår hade jag musik, det blev precis som jag sa i onsdagens inlägg... noter noter och åter noter. Fast igår blev det lite svårare än vad det var vecka 8, gårdagens lektion gick ut på att skriva egen musik det låter kanske lätt, men det är många småregler att hålla reda på.
Idag hade jag ett Sv-prov och det kändes sådär... :-/ På engelskan hade vi gramatik, dödstråkigt!!!!!!!!

Denna helg ska jag plugga matte, engelska och NO, har lite grann att ta igen efter resan, .men det ska nog vara gjort inom ett par timmar. Mormor och morfar kommer till oss imorgon kväll på middag, dem vill väl veta hur vi haft det på resan antar jag. Det är klassisk Stig Bernhardson. Hihi!!!!!

På söndag ska jag hem till min kontackperson. Vad ska ni göra i helgen då???

 
God natt
//Ica


Tillbaka i Sverige och vardagen igen...

Holla! Nu är jag tillbaks igen. Spanienresan var superlyckad! Solade gjorde jag ofta, men badade bara en gång för att det var KALLT i poolen, tyckte jag i.a.f.
Nu är jag med hjulen på trygga marker igen. Plugget körs på som f-n på en gång! Idag fick vi en ganska svår uppgift. Vi tittade på en dokumentär om Sabuarabien (ursäkta stavfel) och Islam. Under tiden, när filmen pågick skulle vi skriva anteckningar om filmen, när vi kom hem skulle vi skriva en sammanfattning om filmen utifrån våra egna anteckningar...!! I eftemiddags pluggade jag läxor mellan klockan 16:00 - 18:40. Efter det åt jag middag, hjälpte min kompis Arian med SO-läxan! Vi båda var överrens om att det kändes svårt... Nu skriver jag detta inlägg och lyssnar på CD-boken "Dagboken" av Laura Trenter.
Imorgon har jag musik igen... halvnot helnot fjärdedelsnot åttondelsnot... blablabllllllllllllaaaaaaaaa!! Typiskt Rob :P På fredag har jag Sv-prov. NO-prov på onsdag v.11 på cellen...



Kram Erica


RSS 2.0