Sissta inlägget innan Spanienresan

Holla!! Nu börjar min resa med familjen närma sig, på måndag ringer klockan 05:00. Men det blir ju så mycket lättare att gå upp när man vet att det är något kul på gång... =)

Igår hade skolan en överaskningsdag! Det var en s.k. FN-dag. Superkul! Vi fick rena vatten, ha nutidskryss, svara på 16 st frågor om FN, svara på rågor som gick ut på att hur DU som person ställer dig för en krigssituation i Sverige.
Efter lunchen såg vi på långfilmen "Oliver Twist". För att få en föståelse för hur det kunde vara för föräldralösa barn. Det fanns en sak som kallades för fattigdomsstuga eller något sånt i filmen.

Nu kommer det nog dröja ett tag innan vi hörs av igen! Men jag önskar er alla ett superskönt sportlov!




Kram på er!!
//Erica

Kvällens inlägg den 20/2 2008

God kväll på er!

 Sailor Neptun, hon dycker upp i Sailor Moon - serien först lite senare in i serien. Episode 90 nånting. Senskdubbade Sailor Moon- avsnitt finns fram till episod 88. (Om du är intesserad av de icke svenskdubbade, går det att se episode 89 - 200 på www.youtube.com

Helgen gick fort. I lördags var jag på födelsedagsmiddag hos min morbror och på söndagen gick jag och min assistent på bio, vi såg "Juno". Den var ricktigt bra tycker jag!

I måndags hade vi nior i min skola delprov B i svenska nationella. Nu känns det skönt att ha svenskaproven klara innan vi åker till Spanien. I tisdags höll vi på med ett projeckt som hadlar om att inreda sin egna första lägenhet. Det gjorde vi på hemkunskapen.

Idag hade jag slöjd första timmen, där håller jag på att göra ett öngat. På NO:n har vi precis börjat på temat Cellen. Dagens lektion började vi bygga en cellmodell, det är kul.
Senare idag fick vi ta tag i enn stor kartong full av nya böcker till bibblan.
Sedan åkte jag på träning.

Imorgon har jag musik, mitt favoritämne! =)

Ha det bra!
//Ica

Vad sker denna helg??

Hej på er! I helgen ska jag åka och handla lite saker inför våran resa vecka 9. Vi ska åka till Spanien en vecka, det kommer bli helt underbart. Jag ska även på middag på lördag, min morbror/ gudfar fyller år! På söndag ska jag slappa tror jag. Vecka 8 på måndagen har vi 9:or i våran skola B-provet i svenskan (nationella).


GRATTIS Mange!
//Guddotter

Kvällens inlägg

Hej på er! Jag hoppas ni haft en bra dag, även om min varit lite stessig. Först var det skola fram till 14:45, fast egentligen slutar jag 15:00 på onsdagar, men jag hade en läkartid vid 15:30. Jag var inte hemma förän 16:40. Då var det dags att göra läxor som bestod av ett ganska högt antal sidor. När jag var klar med det var klockan 19:00.
Sedan ringde jag runt till mina kompisar, för att ta reda på om vi fick någon läxa på den kvarten som jag inte var där. När jag ringt tre stycken av dem fick jag tag på Sebbe. Han sa att vi inte hade fått flera läxor, till min lycka! :)
Strax efter det var det middag och sedan sitter jag här och skriver detta inlägg. Så jag ska tagga ner lite nu, jag går nog och lägger mig inom 1 ½ timme.







Hejdå!
//Ica

En extra ledig dag.

Hej!
Idag är jag ledig från plugget. Det känns väldigt skönt efter en sådan jobbig vecka jag hade förra veckan. Tisdag och torsdag hade vi 9:or nationella prov i svenska plus att vi hade massa andra läxor. I fredags hade vi öppet hus på våran skola, så då blev lektionerna lite si och så.
Idag ska jag inte göra så mycket, eventuellt hälsa på mormor och morfar. Men annars vet jag inte....

Vi hörs!
//Ica

Imorgon har jag mitt första nationella prov...

God kväll alla glada!



Ikväll har jag pluggat tills 21:00, men det är bara för att jag ska slippa tänka på så mycket annat inför nationella proven denna vecka. Imorgon har jag det första som var Svenska del A.

Vad gör jag annars då?
Jaa ni, jag hinner inte så mycket nuförtiden:
Plugga, träna, sitta vid datorn någon timme varje kväll, ringer någon kompis.
Det är vad jag hinner, jag skulle förståss vilja hinna mera.
Livet är konstant stressigt i vissa lägen, men det är väl tur att det finns några måsten i livet. Hur skulle det annars se ut?

Jag vet inte vad jag ska skriva mer, men vi hörs snart igen!
//Ica

RSS 2.0