Denna vecka...

God kväll kära vänner! Hur är det med er? Med mig är det rätt  okej. Denhär veckan är ju som jag tidigare sagt, lite kortare än en vanlig skolveecka. Igår var jag och hälsade på min förra skola... Fast det är inte riktigt min förra skola längre. De  har flyttat från Djupdalsvägen 1 till Bygatan 78. D.v.s. att dem har fått nya lokaler. Det var fint där, men om jag ska vara ärlig så tyckte jag bättre om Djupdalsvägen. Det vat liksom mycket mysigare där. Idag var det vanlig skoldag.  Med lite klassrumstrassel. Jo, ni läste rätt. Klassrumstrassel! Först blir vi "utskickade" ur det ena klassrummet till det andra och sen skickades vi ut ur det klassrummet också. Snacka om rörigt!!  Imorgon ska jag på utvecklingssamtal. Sedan hem. Beroende på om vad morfar säger till mamma idag, ska jag kanske hälsa på honom imorgon också... På fredag är det vanliga lektioner enligt schemat. På lördag ska jag åka och köpa två födelsedagspressenter. Mina båda sysskon fyller år i början på februari. Ska även försöka få tag på en ny bok... Nästa del i en bokserie. "Ett ufo gör entré" av Jonas Gardell".
Om ni gillar Jonas, tipsar jag er att läsa dessa böcker: (Se nedan) OBS! Det är en bokserie!

 "En komikers uppväxt" Bok 1          "Ett ufo gör entré" Bok 2 

 "Jenny" Bok 3

Ha det bra tills vi hörs nästa gång!
//Erica

Ännu en udda vecka närkas...

Hej!
Hjärtat tackar ödet att morfars operation gick bra! Hur mår ni? Jag mår ganska bra, lite trött bara. Förra veckan var lika rörig som vanligt! Mycket svåra mattetal fick mig att sitta och gnugga enegiknölar mellan 14:30 - 16:30... fy fan!
Helgen har varit långtråkig.... men på tisdag ska jag och två kompisar åka och hälsa på våran gammla skola.... Det ska bli jättekul. På torsdag ska jag troligtvist åka till Danderyds sjukhus och hälsa på morfar. Efter utvecklingssamtalet. Jag är nämligen "ledig" både på tisdag och torsdag, en lite udda vecka med andra ord. Så man bör val inte klaga...
Gud vad jag längtar efter att slippa tillhöra klass MP1C, det är nu "bara" 5 månader kvar.... det är bara att härda ut.... Göra sin plickt att klara godkänt i alla ämnen, söka in till sin drömutbildning och bara försöka skita i alla dom där personerna, som inte ens har försökt lära känna mig! Jag har försökt, de skiter i mig, då orkar inte jag förska längre...! Ikväll ska mamma och pappa på buggkurs, vilket betyder att jag kanske kan få en stund för mig själv... om syrran och brorsan inte är hemma förståss....
Mer har jag inte att berätta för denna gång.
Ha det bra!

Gymnasiematte, inte min grej

//Erica

Var stark morfar!

Hej på er! Helgen blev lyckad. I lördags blev det ganska mycket saker köpt.... Bl.a. en bok, romanen "En komikers uppväxt" av Jonas Gardell. Den är bra såhär långt. Sedan köpte jag en jättesöt sparkdräckt till min konfirmationsprästs lilla dotter!  Hon är urgullig... ;-) Jag fick se ett fotografi på henne i söndags. 
Idag då.... Tror ni att det går en vecka på Hässelby Gymnasium utan lektionstrassel, så tror ni fel!! Fy fan vad jobbigt det blir när lärarna inte vet att de ska ha den lektionen som de ska ha... för då slutar det i.a.f. med att man får sätta sig i något hörn och läsa en bok!
Imorgon åker min morfar in till sjukhuset för att göra en hjärtoperation.... Jag vet att han kommer klara det! Eller rättare sagt så hoppas jag verkligen att han är så pass stark, att han klarar av det. Så han efter åtta veckors "sjukskrivning" (han är pensonär) återigen blir den pigga och glada morfardern som han hittills varit!


Var stark morfar! Jag älskar dej!
Många kramar från dotterdottern Erica

En fullbokad helg

Hej på er! Så var det fredag igen då.... Skönt tycker jag. I helgen har jag mycket att göra. Imorgon ska jag åka till Kista Centrum med min assistent. Vad ska jag köpa då? Joo, minns ni att jag sa att min konfirmationspräst fått en liten bebis? Jag ska se vad jag kan hitta... Jag ska även åka och klippa mig imorgon på morgonen, men jag ska bara klippa luggen.
På söndag gör jag alltså ett nytt försök och åker till Sköndal... Jag hoppas verkligen att ingenting oförutsätt händer denna gång.
Annars pluggar jag som en toka. I skolan är vi igång efter jul igen, med massor av övningar inför nationella proven som
kommer senare i vår.  Nästa vecka är det dags flr läsårets andra utvecklingssamtal. Är lite nervös för omdömmena, men det blir nog bra det också...
Annars händer det inget som är värt att berätta.

Hejdå för denna gång!
//Ica

Festen blev lyckad!

Halloj på er! Jag hoppas ni mår bra. Det gör jag, dock lite trött efter pappas fest fortfarande. Den blev verkligen lyckad. Msssor av god mat och trevligt sällskap. Vad kan man mer begära? Vi dansade och sjung karaoke så att hela festlokalen gungade!!
Idag, måndag, är jag tillbaka till vardagen igen... Med skola och schemakrångel! Inte så kul...
Hinner inte skriva mera nu, ska äta middag.
Skriver ett längre inlägg i slutet på veckan istället.


Ha det bra!
//Erica

Pappa 50 år!



Igår fyllde pappa Kring 50 år!
Jag säger: "Nu är du 50 år ung!"
Imorgon kväll slår vi klackarna i golvet
För att fira din stora dag med en jättefest!

Ett STORT GRATTIS än en gång pappan min
Du förblir alltid ung och fin
Bansekramar ifrån lilla dottern din!

Nu är det dags igen...

Hejsan på er! Hur mår ni idag då? Jag hoppas ni mår bra. Själv mår jag ganska bra, men det känns ovanligt tungt med tanke på att skolan börjar imorgon. Det är konstigt, jag brukar alltid tycka om att börja plugget igen efter loven, men inte denhär gågen... Men det känns nog okej när jag väl sitter där vid skolbänken... hoppas jag.
Nåja, det roliga måste ju ta slut någon gång, så man tycker att det roliga blir roligt så att säga.
Det blir roligt snart igen. På lördag redan! Då ska vi ha en stor fest ute på Skälby Gård, pappa fyller jämt imorgon, så  vi ska  fira honom på lördag.  Det ska bli kul!
Vad gör jag annars  idag då? Jaa, ingenting speciellt, sammlar mest krafter inför kommande termin tror jag.  Sen har jag pluggat lite också. Förberett en bokrecension, som jag förhoppningsvist ska skriva på fredag.
 Jag ska försöka ringa ett samtal i slutet på veckan och boka en ny samtalstid med min konfirationspräst. Får hoppas att vi får tag på varandra snart.
 Annars händer det inte så mycket mer just nu...


Ha det så bra!
//Erica

Krings 1 år!

Hurra hurra hurra hurra! Idag, 2009-01-02, fyller denna blogg 1 år!

Hur har ni haft det på nyårsafton då? Jag har haft det bra, men det var lite tråkigt, för att det var i pincip jag och 6 vuxna. Men men... det gick det med.
Vad har ni gjort den senaste veckan då? Jag har gjort ganska mycket. I tisdags var jag och träffade några kompisar, det var jättekul. På måndagen var jag, brorsa, mamma och pappa på bio. Vi såg "Vi hade i alla fall tur med väderet igen" Den var jätteskojig! Jag har även läst jättemycket i min bok, jag läser "Vargbröder". Den är spännande den, det är svårt att sluta läsa...
Idag ska eventuellt vi bjuda pappas kompis på middag. Han är LÅNG! 2,06 meter! Han är alltid så artig, han bockar sig alltid när han går ut och in genom dörrarna. ;-)  Nu det inte långt kvar på lovet. Skolan börjar den 8/1. Det känns både roligt och tråkigt på samma gång.



Nu har jag inte så mycket mer att berätta för denna gång.
Vi hörs!
//Erica

RSS 2.0