Start är det pluggtime igen...

Hej på er! Så var nästan hela sportlovet över. Mycket har jag hunnit med. Träffat några kompisar, pluggat och sen har jag även haft några slappdagar också. Ikväll ska jag hem på middag hos min assistent Sanna. Vi har snackat om att det ska bli en chipskväll. We will see...  Vi sticker vid 16:00. Mamma ska ha en tjejkväll härhemma med några kompisar ikväll och pappa ska jobba. Nästa vecka börjar som sagt skolan igen. Det är bara gilla läget, om sex veckor är det lov igen och då bär det av ner mot Småland för en kort visit. Annars kan jag inte hita på något mera att skriva on för denna gång. Ha det så bra tills vi hörs av igen! //Erica

Sportlov!!!

God kväll på er!
 Jaha, så var det dags för sportlov då. Det känns verkligen skönt tycker jag. Under denna vecka ska jag göra mycket roligt. Idag har jag träffat en kompis som jag inte träffat förän i november någon gång. JÄTTEKUL att ses igen! Imorgon ska jag träffa en annan kompis, det ska bli skrattkul! På onsdag ska jag på ett möte ute i Sollentuna och efter det ska jag åka till Järfälla kyrka en sväng. På torsdag har jag inget inplanerat, det kan hända att jag läser den förbannat långa boken på engelska och sätter mig ner för att skriva dess bokrecension.... We will see...  Lördagkvällen blir hos min assistent Sanna. Tjejkväll, JIPPIE!!!  På söndag ska jag nog bara ladda upp inför ännu fem veckors skola innan påsklovet och Smålandsresa står för dörren. Mitt livs första resa utan mamma och pappa. Jag, syrran och min assistent Sofia, åker själva för att hälsa på några släcktingar. OTOLIGT KUL!! ;-)
Vad har ni för er i detta snöväder då? Själv föredrar jag att stanna inne, då rullstolen blir väldigt skitig vid denna årstid!!



Tänk om det kunde vara ordentlig kramsnö, då hade man ju i alla fall kunnat göra en snögubbe. Eländiga blötsnö!!

Ha det superbra!
//Erica

Matteprov

Hejsan på er alla! Hu är läget med er idag då? Jag mår bra. Det är bara väldigt mycket nerver inför morgondagens matteprov, som den gång handlar om procent. Idag har ag haft engelska, svenska och datakunskap. Lugnet har hittat sin ro idag. I skolan alltså. Enormt ovanligt! Om lite mindre än två timmar, åker jag till min kontacktperson.
Annars så pluggar jag, sitter vid datorn, och jag hinner inte så mycket mer än så. I fredags hade engelskprov, det gick JÄTTEBRA! 59/65 rätt. Nu har jag inte så mycket mera att berätta.

Hörs snart igen!
//Erica

Alla hjärtans dag!

Hej på er! 
Hur är det med er på den kärleksfulla dagen? Med mig  är det bra. Vi ska ha en familjemiddag ikväll, mina båda sysskon  har nydligen fyllt år så vi ska fira dom ikväll. En födelsedagsmiddag för två på samma gång. Ganska smart va? Nu sitter jag och skriver detta inlägg, samtidigt som jag lyssnar på musik och pratar med min assistent. Veckan har gått och jag har ännu ett engelskprov avklarat. Morfar sa: "Det vore vara förbjudet att ha skrivning fredagen den 13:de."  Haha! Var  inte orolig morfar, det kändes bra! Nästa vecka är det sista veckan innan sportlov. Skönt. Fast jag har ännu två prov till innan lovet står för dörren. Två matteprov. Måndag och onsdag. På bråk och procent, hoppas bara att det också går bra... Annars händer det väl inget mer intressant.
Ha en  fin dag!

//Erica

Nathalie & Emelie



Här är dom, mina supersöta kusiner!

Nu är morfar hemma igen!

Halloj! Hur är läget med er idag då? Med mig är bara bra, lite trött bara. Det blev lite sent igår. Jag, brorsan, mamma och pappa sov över hos mina kusiner igår. Syrran hade födelsedagsfest för sina kompisar igår kväll. Vi andra var som sagt hemma hos kusinerna, såg på melodifestivalen, åt godis och chips. Mysigt värre!
Morfar har kommit hem från sjukhuset nu, han blir piggare och piggare för varje dag som går. Han var t.o.m. med på middagen hos sin son igår! Snart är han nog helt återställ. Läsveckan är över. Lite synd tycker jag, för det var skönt att bara sitta med en bok ien guddomlig tystnad. Det  är minst sagt ovanligt i klassen MP1C. Imorgon är det vanlig vardag igen, en vanlig lång stökig vecka. Jag ska minsann bita i det sura äppelet och försöka koppla bort dom andra. Sköta mitt. Jag var och besökte ett gymnasium i Jakobsberg i onsdags. Det kändes superbra!
Nu har jag inte mer att säga för idag.



Hejdå
//Erica

Kvällens inlägg

God måndagskväll på er! Hoppas allt är bra med er. Jag mår bra även idag... ovanligt. Denna vecka är liksom den förra lite udda i skolan. Vecka 6 är en läsvecka på Hässelby Gymnasium, vilket innebär att hela skolan sitter med en bok och läser en klocktimme per dag. Hela skolan, elev som personal läser exakt samma klocktmme. Mysigt tycker jag, fast det finns vissa andra som inte håller med.
Nu har jag även klarat av terminens första bokrecension. Den fick jag VG på!
I söndags var jag och hälsade på morfar på sjukhuset. Han var ganska pigg! Det känns härligt att veta att han är på bättringsvägen. Jag pratade med mormor i eftermiddags, hon sa att han förhoppningsvist får komma hem i slutet av denna vecka.
På onsdag ska jag åka för att besöka ett gymnasium i Jakobsberg. Jag hoppas att jag lyckas sammla ihop tillräckligt med poäng för att komma in på deras barn och fritids-program!
Jag ska eventuellt träffa en kompis från högstadietiden. Det ska bli kul!
Annars har jag inte så mycket mer att säga.


 

Ha det så jättebra tills vi hörs!
Kram
Erica

RSS 2.0