Mot Småland!!!

Hej på er alla glada! Hur är det med er denhär veckan då? Med mig är det bra, men just idag är jag väldigt väldigt stressad!! :/ Det är mycket att tänka på innan man kan åka ner till Småland. Imorgon bitti bär det av! Jag får äntligen träffa min syssling och hans familj. Vi har inte setts på fyra år. Ska vara med nästan hela tjocka släkten nästan. Min farbror och hans sambo kommer också ner. Den mesta tiden kommer jag fördriva med min gudmor och hennes man. Farfar ska jag hälsa på en snabbis på vägen ner med. Det är p.g.a. resan som jag skriver idag istället för på fredag. Den gångna veckan har det inte hänt så värst mycket. I måndags var jag hemma hos en kompis och tittade på film och pratade. Ikväll ska vi på middag och senare ska jag träffa min kompis, som jag har haft som granne i nästan treton år och nu ska hon flytta, så vi ska träffas en sista "oplanerad" gång. :( Jag kommer att sakna henne, även om jag vet att vi kommer hålla kontakten, blir det alrig samma sak... Nu hinner jag inte skriva mera för denna vecka, för nu måste jag hoppa i duschen och fixa naglarna innan vi ska åka på middag!

Vi kanske hinner med en sväng förbi Grännas polkagrisfabrik en snabbis också!

Ha det bra denhär veckan!

//Erica


Åker till landet imorgon

Hej på er mina käraste vänner! Hur är det med er i denna sommarvecka? Har ni det skönt? Jag hoppas det. Jag är okej, det händer så mycket som man inte är beredd på här i livet bara... I onsdags var jag i Kista och köpte barnkläder till en liten kille som fyller två år om tre dagar. Jag ska få vara med på hans kalas den tretionde juli. Då måste man ju ha med sig någonting. Nu närmar det sig. Om fem dagar åker jag ner till Småland. Äntligen! Jag får träffa min syssling som jag inte träffat på cirka fyra år! Det är hans son som fyller år. Klippt och färgat håret har jag också gjort denhär veckan. Imorgon åker jag och pappa till landet för att hälsa på mormor och morfar en snabbis. Vi åker hem till Stockholm på söndag igen. På måndag ska ja träffa en kompis. Sedan, tisdag eller onsdag ska jag träffa en barndomskompis som ska flytta. Vi skulle ha grannar i treton år i december, men så blev det alltså inte. Annars händer det inte så mycket mer just nu...  Jag skriver på onsdag igen p.g.a. resan!

(Förlåt att detta inlägg blev tråkigt, men det är något knöl med sidan, så det går inte att få in någon bild denna gång!)

Ha det bra!
//Erica

Förlåt att veckans inlägg är lite försenat!

Hej hej på er i sommarhettans glada dagar! :) Först av allt vill jag säga förlåt för att veckans inlägg är en dag sent! Det är inte alltid lätt att hålla reda på dagarna när man är ledig. Hur är läget med er idag då?? Jag hoppas att allt är bra, trots vämen! Själv mår jag bara bra. Nu är mitt sommarlov igång på riktigt, min sommarträning är slut för detta år. Det känns härligt. Dom andra åren har jag haft träningen i slutet på lovet, så då har sista träningsdagarna krockat med skolstarten, men inte denhär gången som sagt. På sätt och vis är det skönt att få ha hellediga veckor innan skolan börjar, så man liksom kan vila upp sig till hundra procent inför kommande läsår! Nu, när lovet är igång, ska jag träffa ett antal kompisar, åka till Småland, träna och bara ha lugna dagar med en ´bra bok i händerna! Det kallar jag ett härligt sommarlov! En utav mina vänner, som jag känt sedan december -97 och som bor granne med mig, ska flytta till Sigturna (vet inte om jag uttalar och stavar rätt), så jag ska träffa henne ett antal gånger nästa vecka. Det kommer kännas jättekonstigt när hon flyttar i slutet av denna månad!! Nästan lite sorligt tycker jag... :( Jag har varit ensam hemma denhär veckan. Skönt, men nu kan dom gärna få komma hem. Som tur är, kommer pappa och brorsan hem imorgon! Imorgon går mina assistenter Magda och Sanna på semester, så nu, i fyra veckor famöver kommer mina anddra två assistenter, Rebecca och Sofia jobba. Pappa har två veckor kvar på sin semster, så jag ska nog vara lite med honom också! Jag skulle tycka det vore mysigt om jag, pappa och brorsan kunde hitta på något en dag!!! Nu måste jag sluta skriva för denhär veckan, för att jag ska åka och träffa två kompisar om tjugo minuter och senare ikväll ska jag, Sanna och Magda åks till Sollentuna Centrum och äta, som en avslutningsmiddag inför deras semester! Dethär blir en bra dag! :)

Ha en bra vecka!
//Erica

Sommartider hej hej...

Hej på er alla sommarglada människor!! Vilket väder vi har i Sverige just nu. Helt underbart!! :D Hur är det med er då? Jag hoppas allt är bra. Jag mår bra men jag är väldigt trött på eftermiddagarna när träningen är slut. Det är bara hålla ut, nu har jag bara fyra tillfällen kvar. Skönt! Jag känner mig jättenöjd med denna träningsperiod,det är klart att jag har haft någon dag som jag bara har velat ligga kvar i sängen och sova. Trots det, har jag tagit mig själv i kragen varje morgon och gått upp och åkt iväg för att träna. Det är dom dagarna som jag är mest nöjd med; då det har varit jobbigt har jag varit extra glad efter passen. Känslan av att man gjort någonting som man från början bara hade lust att strunta fullständigt i, bara för att maan bara inte orkade, är helskön! Efter träningsperiodens slut är halva sommarlovet förbi... Gud vad fort går - och nu låter jag som en gammal gumma... Illa! Ni kommer kanske kommer ihåg att jag skulle träffa en kompis från Söderhamn någon dag under lovets dagar? Vi såg igår kväll. Det var supertrevligt att ses igen. Kom fram till att det var cirka 1½ år sendan vi sågs. Ikväll ska jag träffa en killkompis. :) Jag ska även åka till Småland i sommar, det blir 29/7 - 1/8. Jättekul! Annars händer det inte så mycket mer som är värt att berätta denhär veckan.

Fortsätt att njuta av sommarens glada sol!
//Erica

Sommarträning i full gång!!!

Hej på er alla! Hur är det med er denna härliga sommardag? Jag mår helt okej, har dock mycket att tänka på. Min sommarträning är i full gång, klockan 16:00 idag, har jag klarat av hälften av träningsperioden i år. Det känns jättebra! Hade ni en bra midsommarhelg då? Jag hade det trevligt. God mat och trevliga gäster. :) Jag har nu bokat in en Smålandsresa också. Jag åker ner 29/7 - 1/8, det ska bli kul och jag hoppas på att träffa min syssling och hans familj en snabbis när jag är där. Vi har inte setts på tre år så jag tycker faktiskt det är på tiden nu. Samtidigt som jag vet att den lilla familjen ALLTID har någonting för sig, jag har varit nere två gånger utan att träffat dom, så det säger allt. Med andra ord tror jag inte att jag vågar hoppas för mycket på att vi går ihop det denna gång... Jag hade tyckt att det hade varit kul att åka på festival i sommar, men ekonomin satte stopp för det... Så är det när man är studerande och inte får något sommarjobb... När träningen är överstökad så har halva sommarlovet gått. Vart tog dendär evighetskänslan vägen som man kände över sommarlovet när man var liten egentligen!!????!! Förutom Smålandsrean, ska jag hinna träffa ett antal vänner och bara njuta av ledigheten. När man börjar skolan igen blir det inte någon vila på schemat inte! Jag börjar ju andra ring till hösten, då är det inte ett plus ett som gäller längre! Nu kommer jag inte på något mer att skriva för denna gång.


Gud vad gott det vore med en mjukglass i sommarhettan!
Vi hörs om en vecka!
//Erica

RSS 2.0