Dagens inlägg

Hej frejs!
Hur mår ni? Jag hoppas ni mår bra. Jag själv mår sapligt. Det är lite mycket som ska hinnas med nu innan jul. Massor i skolan och massor hemma.
I skolan är det som jag tidigare sagt, många småproekt kvar. Filmen som jag har huvudrollen i är filmad och klar, men nu ska den klippas ihop också... och det, det är ett pyssel. Power Point presentationen är avklarad nu. Den gick faktiskt jättebra. På tisdag har min engelskagrupp terminens sista prov. Det personligaprojektet inom svenskan är ett riktigt pillgöra... det ska kilppas bort här och där... läggas in bilder där och en bildövergång här... Men den är snart också överstökad! :-)  En utav mina kompisar i skolan bytte plugg i fredags. Det tyckte jag var jättesynd, men han hade nästan en timmes resväg till skolan, så det är ganska förstårligt att han ville byta. På torsdag är det dags för ett besök hos brandmännen i Farsta igen... det ser jag fram  emot... om vi blir lite fler denhär gången... Det var bara halva klassen som dök upp förra gången. Det ledde till att vi inte kunde göra alla övningar som det var tänkt...!!
Nu är det inte många veckor kvar tills jag ska träffa min konfirmationspräst, Roger igen. När skolan slutat åker jag ut till Stora Sköndal, det ska bli både roligt och skönt att prata med honom...
 
Ha det gött, vi hörs igen!
//Erica
 

Veckorna rullar på...

Hej på er!
Hur är det i vintern? Det var väl mysigt med ett snöfall igår? Fast om jag ska vara ärlig, så tycker jag att det är jobbigt med snö. Det blir så mycket svårare att ta sig fram med rullstolen i snöoväder!
Veckorna rullar på. Vi har hunnit att vara på Aftonbladet och brandmännen förra veckan. Det tycker jag var kul.
Inom de 5 veckorna som är kvar av höstterminen, ska mycket hinnas med... Vårt personliga projekt ska redovisas den 
8:de december. Samma dag ska vi ha en liten julfest i kassen. Det är förresten i det sammanhanget vi ska visa upp projekten, för både klasskamrater och nära och kära. Mysigt!
Vi ska även göra en film innan jul, sägs det i alla fall.
I min engelskagrupp ska vi hinna med ett prov till och ett musikprojekt. Jag längtar efter att få göra musikprojektet! Spännande!! Mitt sista prov i engelska gick ganska bra! Jag hade 48/54...
Men vi har också ett matteprov, en Power Point och lite småjobb kvar.
Denhär terminen har gått ganska fort. men det är ett säkert tecken på att jag har väldigt roligt i allt arbete! ;-)
Annars händer det nog inte så mycket mer just nu...

Hejdå!
//Erica

Så var höstlovet över...



Jag var i Järfälla kyrka i fredags och träffade kyrkoherden.
Hej vänner!
Dagens inlägg var tänkt att bli längre, men det försvann. Jag orkar inte skriva om det idag. Nästa inlägg får bli dessto längre! Hoppas ni har överseende med det.
Tills vi hörs nästa gång... Ha der gott!
//Erica


RSS 2.0