Sommarlovet närmar sig sitt slut...

God morgon alla bloggläsare!
Ja, nu har jag varit på ett bröllop och haft det trevligt. Dock lite synd att det var regn på deras bröllopsdag. Eller var det bra kanske? Det sägs ju att regn betyder tur... Ja, vad vet jag, vi får väl hoppas att det stämmer!
Min träning är snart slut. Det är bara fyra dagar kvar nu. Kul har det varit, men visst har det också varit någon dag här och där som jag bara kände: "Nej, jag skiter i träningen idag!" Sen har jag tagit mig dit i alla fall och gjort mitt bästa, sen har det känns så himmla bra efteråt.
Nu börjar sommarlovet närma sig sitt slut. Inom några dagar börjar jag gymnasiet! Huu, vad pirrit det känns, men samtidigt otroligt spännande att börja något nytt ställe och möta och lära känna nya människor! Jag vill tro att det blir en helt underbar upplevelse...


 
Nu börjar det kort sagt bli dags att packa skolväskan!

Ha det bra!
//Erica

"Tager du denna kvinna?"

Hej på er alla!
Jaa, på fredag ska jag på bröllop. Mitt uppdrag denna underbara dagen är att sjunga. Dom sångerna som gäller är: Av längtan till dej av åsa jinder och För kärlekens skull av Ted Gärdestad. Vem är det som ska gifta sig då? Joo, det är min morbror. Lite nervöst måste jag nog erkänna att det är. Det var evigheter sen jag sjöng för så många... eller evigheter och evigheter, det var senast på avslutningen. 
Move & Walk går bra, men jag kan inte ljuga och säga att jag inte har träningsverk. För det kan ni slå vad om att jag har!
Fast även om det gör jäkligt ont, så är det då man ska fortsätta, det är tydligen då träningen ger nytta :-/
Konstigt nog...
Imorgon åker Marcus till Argentina, det känns lite tråkigt, men samtidigt är han värd det. Jag hoppas på att få något mail där han berättar hur det är därborta...



Ha det bra!  
//Erica 
 En liten men söt bröllopstårta!


RSS 2.0