Juldagen!!

Hej hopp och god fortsättning på er alla! Hur har eran julafton varit då?? Jag hoppas ni haft det bra. Det hade jag. På morgonen satt vi famför granen och lyssnadee på "Mupparnas julafton". Plus att vi åt av vårt hemgjorda julgodis. MUMS! Sedan var det dags för frukost, som bestod av kryddskinka, julskinka, julknäcke, julbröd och tomtegröt. Vid 13:00 åkte vi till mormor och morfar, där julafton skulle firas. Det började med julmat. Vem kom sen tror ni? Kalle. Efter det kom tomtefar, med lite klappar. När morfar hade lämnat sopporna, var det dags att dela ut julklapparna som låg under granen. Det tog sin tid! När vi var klara, ca två timmar senare, åt vi risallamalta. GÖTT!! När vi kom hem till Skälby, tattade vi lite på TV. Idag ska vi äta kallkon och ostkaka. Det är samma gäng som igår plus svågern! Han har kommit nu. Så jag tror jag ska nog avsluta nu!


önskar Erica

Jullov!!

Hej på er alla mina bloggläsare! Hur har ni haft det dom senaste två veckorna? Jag har haft minst sagt mycket att tänka på om sista skolveckorna. Det har varit två redovisningar, ett prov och massa annat. Nu är allt skolarbete för i år änligen över och jullovet kom smygande igår! Det känns jätteskönt att till slut kunna få chansen att slappa lite och umgås med vänner och familj. Ikväll ska vi på ett stort julbord och äta massa gott, men innan dess, ska vi ha en slags förfest hos Sanna! Mysigt värre. Jag har sett fram emot dethär i tre veckor! :) Innan julafton står på schemat är det mycket kvar att förbereda: Tillverkning av julgodis, julköttbullar, julskinka, julstädning och julklappinslagning!!!! OJ, det är bara fem dagar kvar! Hur ska man hinna?? Ja, så säger man varje år och i slutändan har man hunnit allt iaf! :P  Julafon firas som vanligt hemma hos morföräldrarna, i år är även min morbror och hans familj med, så detta år har vi bett Tomtefar att komma. :) Så vi får väl se om han dyker upp... Nu finns det inte så mycket mer att säga för denna gång än:

önskar
Erica

Skriver nästa vecka...

Hej på er!
Jag har det lite körgit just nu.  Skriver mer nästa vecka...
//Erica

Mycket innan jullovet...

Hallojsan på er  mina kära vänner! Hur är läget med er idag då? Jag hoppas det är så bra det bara kan bli! Själv mår jag ganska okej. Det är väldigt mycket att göra innan jullovet står för dörren. Denhär veckan har jag haft en muntlig framställning och ett prov. Hade även utvecklingssamtal idag. På måndag har vi ett prov till. Vi hade ju en teaterkurs i höstas. Våra teaterlärare är bjudna till oss på tisdag för att titta på alla fyra föreställningarna med oss, som en elevassistent på skolan spelat in. Jag hoppas verligen dom kommer, det vore SÅ kul att träffas igen tycker jag. Annars händer det inte så mycket mer stort i plugget nästa vecka, förutom att vi har en föreläsning på torsdag. I helgen blir det till och plugga på både måndagens religionsprov och en slags "självförtroendeläxa". Kort sagt, det blir plugga som faaan! Den enda pluggpause som jag tillåter mig själv dom närmaste två dagarna, är när jag ska träna och imorgon, när vi ska ¨gå på "Rädda Barnens" julbasar! Nu kommer jag inte på något mer att skriva för denna vecka.

Måndagens prov hanlar om kristendom och Jesu liv

Ha en superhärlig vecka!
//Erica

RSS 2.0